Efficient Jugak La Immigration Kita Ni

Hehe aku biasanya akan bagi credit bila due la kan
Aku tengok walaupun ada dekat 70 nombor depan aku tapi semua berjalan dengan cepat je kat screen lcd tuh
Mmg cepat beb. Ni yg aku nak puji this dept ni. Hehe
Bagu la counter diaorang
Dulu masa aku pergi kwsp jln raja laut pun pantas giler.
Tak sempat nak rileks2 dah kena panggil nombor kan. Hehe
Harap2 dikekalkan la perkhidmatan yg cekap mcm ni. Hehe
Syabas immigration dept wangsa maju !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Efficient Jugak La Immigration Kita Ni

  1. diorang memang laju… Piagam pelanggan pun hebat2 ,,

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe tuh la kan. nombor bergerak laju giler kat screen tuh. memang pantas syabas!

    Reply

  2. syabas! suka aku mendengarnya 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : yep kita kena bagi pujian bila due kan. hehe 🙂

    Reply

  3. aku ari2 kat sini urus pekerja, skrg diorang dah bagus tak mcm dulu

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : wahhhhh ko agen ke runner ek. hehe 🙂

    Reply

  4. aku urus pekerja tempat aku kerja, hari2 ke sana sbb staff aku ramai dekat 500, semua pekerja asing, kalau aku agen “Pakcik Kayooo” : )

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : perghhhh setiap hari la ko mengadap imigresen ek. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge