Efficient Jugak La Immigration Kita Ni

Hehe aku biasanya akan bagi credit bila due la kan
Aku tengok walaupun ada dekat 70 nombor depan aku tapi semua berjalan dengan cepat je kat screen lcd tuh
Mmg cepat beb. Ni yg aku nak puji this dept ni. Hehe
Bagu la counter diaorang
Dulu masa aku pergi kwsp jln raja laut pun pantas giler.
Tak sempat nak rileks2 dah kena panggil nombor kan. Hehe
Harap2 dikekalkan la perkhidmatan yg cekap mcm ni. Hehe
Syabas immigration dept wangsa maju !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Efficient Jugak La Immigration Kita Ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.