Edible Garden Depan Rumah Dah Siap

Live Update: 30 Jan ’10, 4.14pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe aku perasan mali aku neh bersungguh suruh aku tanam edible garden neh
Ada salad ngan chili. Brocolli pun ada siot
Aku minta dia tanam pokok pisang ngan serai plak lepas neh
Dia banyak tanam summer flowers
Katanya nanti masa summer surelah akan cantek banget taman aku neh hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Edible Garden Depan Rumah Dah Siap

  1. Pokok pisang.. Best tu..
    Pokok limau sekali tanam la..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : x sabar2 aku nak bungkus nasi lemak ngan daun pisang. hehe 🙂

    Reply

  2. salm bro. trngin jgk nak buat edb gdn kat blkg rmh. apa prmulaan di ye

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.