Earth Hour Around The World ! Pictures, Videos, FlickR, Twitter & Maybe Boston.com Big Pictures !

hehe memang bergelap betul blog aku malam tadi

terus aku tutup semua suis.

dengar radio adjer. hehe

satu dunia pun dah bergelap.

kalau korang tak percaya bolehlah click kat bawah neh semua

– – – – –

jangan tak tahu twitter pun ada special group untuk earth hour ok

click je lah kat bawha neh ok

earth hour official twitter group

– – – – –

national geographic pun ada gambar2 yang cun giler kat bawah neh

earth hour official pictures at national geographic or natgeo

memang cun siot gambar2 natgeo neh kan. hehe

terkasima aku nengok gambar2 diaorang beb !

– – – – –

youtube tak payah cakap la kan.

surelah ada official group punya.

earth hour official at youtube

kat bawah neh sket je videow earth hour termasuklah kat klcc !

wokay tu semua dalam youtube kan. actually ada banyak lagi lah

thanks pada yang tukhang amik vid dan susah2 upload malam ni jugak. hehe 🙂

– – – – –

aku tengah tunggu otai2 tukhang amik gambar malaysia plak menayang gambar kat internet

hopefully semua dah upload by esok lah kan. hehe

tak sabar2 nak tengok gambar2 cool kat klcc, kl sentral semua tuh. haha

– – – – –

untuk flickR group plak click je kat bawah neh ok

earth hour official flickR group

– – – – –

dan kalau kita bernasib baik boston.com big pictures pun akan muatkan special edition earth hour

harap2 adalah kan. sebab kalau boston.com big pictures kalo amik gambar

memang meletop beb !

memang best giler ah. memang tak menghampakan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “Earth Hour Around The World ! Pictures, Videos, FlickR, Twitter & Maybe Boston.com Big Pictures !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.