Earth Hour Around The World ! Pictures, Videos, FlickR, Twitter & Maybe Boston.com Big Pictures !

hehe memang bergelap betul blog aku malam tadi

terus aku tutup semua suis.

dengar radio adjer. hehe

satu dunia pun dah bergelap.

kalau korang tak percaya bolehlah click kat bawah neh semua

– – – – –

jangan tak tahu twitter pun ada special group untuk earth hour ok

click je lah kat bawha neh ok

earth hour official twitter group

– – – – –

national geographic pun ada gambar2 yang cun giler kat bawah neh

earth hour official pictures at national geographic or natgeo

memang cun siot gambar2 natgeo neh kan. hehe

terkasima aku nengok gambar2 diaorang beb !

– – – – –

youtube tak payah cakap la kan.

surelah ada official group punya.

earth hour official at youtube

kat bawah neh sket je videow earth hour termasuklah kat klcc !

wokay tu semua dalam youtube kan. actually ada banyak lagi lah

thanks pada yang tukhang amik vid dan susah2 upload malam ni jugak. hehe πŸ™‚

– – – – –

aku tengah tunggu otai2 tukhang amik gambar malaysia plak menayang gambar kat internet

hopefully semua dah upload by esok lah kan. hehe

tak sabar2 nak tengok gambar2 cool kat klcc, kl sentral semua tuh. haha

– – – – –

untuk flickR group plak click je kat bawah neh ok

earth hour official flickR group

– – – – –

dan kalau kita bernasib baik boston.com big pictures pun akan muatkan special edition earth hour

harap2 adalah kan. sebab kalau boston.com big pictures kalo amik gambar

memang meletop beb !

memang best giler ah. memang tak menghampakan. hehe πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “Earth Hour Around The World ! Pictures, Videos, FlickR, Twitter & Maybe Boston.com Big Pictures !

  1. Aku pun menyokong penuh earth hour. Aku bergelap pakai lilin, tapi rumah lain tazk kisah…nak buat camna….kita buat apa yang boleh je la

    Reply

    hady Reply:

    sama lah kat tempat aku boleh kira bape rumah jer yang bergelap yang lain buat dek jerr

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : hehe takpe this year awareness dulu kan. hehe πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    cyza : hehe aku pun perasan yang ramai x tahu agaknyer πŸ™‚

    Reply

  2. rumah aku mmg bergelap secara tak sengaja.. tertidur sampai satu lampu pun tak bukak.. πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    strozze : haha sejuk2 best woooo tido kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. gelap dunia ni sekejap…huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : sejuk kejap la kan. cukop la tu dulu. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. aku takde kat umah pn time earth hour…kuar makan kt serdang…jumpa cousin callister br masuk kolej kat sana…

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : hehe jenjalan je keje ko ek. hehe πŸ™‚

    Reply

    earth hour 2009 Reply:

    mana ada…dengan tak sengaja nyer kuar…hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha ye la tuh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  5. walaupun aku sokong earth hour tapi tak dapat nak bergelap..

    Reply

    KNizam Reply:

    aidil : eh apsal plak eh ?

    Reply

  6. FUH! FUH! golap…ekekeke.nice post. Semalam i golap mato jo =D

    Reply

    KNizam Reply:

    anuar : hehe golap mato pulok πŸ™‚

    Reply

  7. aku time tu ade kt bandar kuantan.. dpt la tgk mat2 rempit yg menyokong earth hour menutup lampu motor diorg sambil berlumba.. hahaha..

    Reply

    KNizam Reply:

    bd : kuantan join earth hour ke idak eh ? hehe πŸ™‚

    Reply

  8. aku terpaksa tunggu sampai pkul 9.30 baru boleh melepaskan hajat aku di toilet.. hohohoo

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : haha patut ko guna pelita ayam adjer. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. aku ada jgak amek picture before and after earth hour. hee πŸ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    d2z : hehe dah post ke eh ?

    Reply

    d2z Reply:

    sudah..jenguk la..tp quality picture sgt tidak cantik. terlupa bawak tripod..hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    d2z : wokay dah tengok. mmg gelap giler ah. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. Di tempat saya, banyak rumah tak padam lampu. Tahun ini kurang kesedaran, mungkin tahun depan lain.

    Reply

    KNizam Reply:

    becklee : next year lagi ramailah akan tahu kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. seronok btul earth hour.. lepak kat rumah member.. makan piza dalam gelap hanya bertemankan lilin jer… kipas pun kita orang tutup…. huhuuhhu..

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : perghhhh siap tutup kipas. respect ! hehe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge