Early Snow at Skardu, Gilgit Baltistan in 2010

perghhhh dah snow la plak kat shangri-la skardu ni

terlepas aku nak singgah ke sana masa autum hari tuh, mmg kejap sangat autumn kat sana

dalam sebulan setengah adjer sebenarnya autumn kat area northern pakistan ni rasanya

check out rancangan local tv GeoNEWS pasal winter kat skardu, dah seminggu rupanya. hehe 🙂

bawah ni plak skardu gilgit-baltistan masa spring 2010.

rasanya aku nak singgah sana la masa spring 2011 nanti kan. surelah akan lawa giler suasana sana

perghhhhh tuh belum singgah autumn kat hunza valley lagi, lagilah cun wooooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Early Snow at Skardu, Gilgit Baltistan in 2010

  1. wah!!..bestnya, ada salji tu…
    Pakistan tak seperti yg aku gmbarkan..
    macam2 yg menarik rupanya..
    pengaruh media memng dasyat..

    Reply

  2. x jumpa benda ni dalam tv 😛

    Terkini : Contoh Gurauan ‘Manja’

    Reply

  3. menggigil sampai ke tulanglah …

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge