dvd-r kosong + or – eh ?

hari tu aku pergi lowyat plaza lagi. hengat nak beli printer ngan hp. sekali teringat yang aku belum burn lagi original windows xp aku dalam dvd. in case kalau windows xp aku corrupted, mati la aku kan. saper suruh malas sangat nak burn dvd installer tu kan. hehehehe. so masa nak beli dvd tu, aku main belasah je beli. aku mmg suka pakai anything brand sony. haritu dah beli toshiba dvd-rw, sekarang nak angkat dvd-r sony la plaks.

bila sampai rumah, baru aku perasan yang dvd-r yg aku angkat tu -ve sign la. punya saspens. aku hengat dah salah beli, sekali cuba burn ngan nero, seb baik berjaya! sapa2 tahu camner nak tengok whether dvd-r yang kita patut beli tu +ve or -ve eh? gua jahil la sket bab2 dvd-r neh. heheheeh 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “dvd-r kosong + or – eh ?

  1. bukan ada yg dual layer ka? sebab tu bila nak beli dvd player pun u have 2 look into these things..

    Reply

  2. kawaii : durian balik pulau mmg best

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge