Durian Musang King Sama Taraf Dengan Raja Kunyit Eh ? | SS2 Durian Markaz, Petaling Jaya | Selangor Darul Ehsan, Malaysia

Live Update: 29 Apr ’11, 4.32pm PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

perghhhhh kalau weekend lepas dah melantak raja kunyit puas2 apakata minggu ni kita melantak musang king plak eh. harga sama je dengan raja kunyit cuma kecik sket la size musang king ni kan. apa2 pun memang best la balik malaysia kali ni. dapat melantak durian bersama yang tersayang. dua kali plak tuh. how come la aku tak tahu pasal durian markaz ss2 ni dulu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Durian Musang King Sama Taraf Dengan Raja Kunyit Eh ? | SS2 Durian Markaz, Petaling Jaya | Selangor Darul Ehsan, Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.