Durian Musang King Sama Taraf Dengan Raja Kunyit Eh ? | SS2 Durian Markaz, Petaling Jaya | Selangor Darul Ehsan, Malaysia

Live Update: 29 Apr ’11, 4.32pm PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

perghhhhh kalau weekend lepas dah melantak raja kunyit puas2 apakata minggu ni kita melantak musang king plak eh. harga sama je dengan raja kunyit cuma kecik sket la size musang king ni kan. apa2 pun memang best la balik malaysia kali ni. dapat melantak durian bersama yang tersayang. dua kali plak tuh. how come la aku tak tahu pasal durian markaz ss2 ni dulu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Durian Musang King Sama Taraf Dengan Raja Kunyit Eh ? | SS2 Durian Markaz, Petaling Jaya | Selangor Darul Ehsan, Malaysia

  1. Aku baru je lalu kat durian SS2 tadi lepas semayang Jumaat merayau2 gi kedai kamera Eng Tong kekeke…

    Reply

  2. uiisshhh..lame xmakan durian cantik cmni..nyum nyum

    Reply

  3. pergh.. memang menyelerakan..
    meleleh airr liur ni..

    Reply

  4. Fuyoo buahnye semua elok2 je macam tu?
    ni confirm mahal ni…
    nk kena cuba si musang king jugak ni!

    Reply

  5. Tuan, nak share gambar bole? TQ

    Reply

    KNizam Reply:

    user : gambar apa eh ?

    Reply

  6. mane nak carik ehh durian musang king nihh…….??????? ade membe mengidam…………

    Reply

    KNizam Reply:

    lisa : kat SS2 PJ ada rasanya hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge