dunia baru the movie?

lawa la design poster film dunia baru neh. memang cool 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “dunia baru the movie?

  1. gempak dia punya fotografi & design..

    Reply

  2. chot : tu la pasal yg aku suka tuh. grafik dia simple tapi cun

    Reply

  3. for me..poster nih tersangatlarh tak menarik langsung..
    byk betul silapnyer..
    nih agency yang buat poster nih..
    aku tau larh coz i pun wat poster filem jugak..

    kalau tgk dekat memg tak smooth langsung..
    bleh tak yang bulat tuh main tarik jerk..
    at least buatlar kasi bgus cikit..
    bukan nak berlagak tapi honestly teruk..sory yer kalu komen nih taruk sgt..
    tapi kita kena jujur kan..bye

    Reply

  4. bella : la tak cun ker? heheheh

    Reply

  5. hehehe…
    memg tak cun pun…
    jgnler marah yerk..hehehe

    Reply

  6. hehheheh. nope. tak marah pun. x baik marah2 bulan puasa ni kan. huhuhu

    Reply

  7. aku bole sape2 bagi tau font poster ni x.. tlg.. tqvm..

    Reply

  8. akum leh sape2 bagi tau x font utk poster ni.. penting sgt2 tq..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge