Jom Makan Laksa … Hehe :)

DSC02158, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Siapa Nak Makan Laksa ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Jom Makan Laksa … Hehe :)

  1. tajuk makan laksa, tapi gambar bunga?!!!

    cyza’s last blog post..Can I Be A Millionaire Before 40?

    Reply

  2. bunga gantang kah..?? kalau bunga gantang mmg sinonimlah dengan laksa..

    nikillas’s last blog post..Micro-C Component Hunt..

    Reply

  3. wahahaha… bungan kantan… memang lawa dan sedap kalau
    dimakan ma~ lebih best kalau ditaruk dalam laksa…
    membangkitkan selera~ Malam ni pon Kreuger makan laksa.

    Kalau tadek bunga kantan ni, maka tak lengkap laa laksa… mueehehehe

    Kreuger®

    kreuger’s last blog post..Tetiber Jadi Dispatch…

    Reply

  4. uhu. laksa. tapi aku suka makan laksam. haha 🙂

    alone’s last blog post..Plan, plan and plan again

    Reply

  5. ttiba ngidam laksa johor kat laksa shack .. nyummm .. :mrgreen:

    sue’s last blog post..Late treat

    Reply

  6. cyza : hehe neh bunga utama nak buat laksa la ni. bau bunga neh pun mcm laksa. hehe :confusedlot:

    Reply

  7. nikillas : hehe bunga kantan la. where got bunga gantang. haha 👿

    Reply

  8. kreuger : ya betul! bunga kantan penyedap laksa. in fact kalau takde bunga neh mmg tak best la laksa lan. hehe ➡

    Reply

  9. alone : hehe laksam pun aku suka gak. hehe ❗

    Reply

  10. sue : hehe laksa johor kena pergi johor la. hehe ❗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge