Dried Fruits Balochistan Mmg Best Lor !

Live Update: 27 Dec ’09, 5.58pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe kat islamabad neh aku perasan mmg famous ngan dried fruits neh
Memang sedap dapat mengunyah dried fruits especially masa tengah winter masa tengok tv kan
Kat sini almost semua dried fruits dtg dari balochistan
Memang sedap utk buat kudapan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Dried Fruits Balochistan Mmg Best Lor !

  1. macam x selera je aku nak makan kalau dah campur2 camtu T_T

    Reply

    KNizam Reply:

    mrrollies : mcm pucuk ubi masak tempoyak adjer tuh eheh 🙂

    Reply

  2. Nice man….

    Reply

    KNizam Reply:

    kruel : hehe sedap wooooo kunyah2 sambil tengok tv kan. hehe 🙂

    Reply

  3. aku kalo makan benda ni kompem susah nak behenti 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : yep betul! hehe 🙂

    Reply

  4. Kacang-kacang ni kalau buat bubur asyura sedap ni. Pistachio ada, almond ada. cashew nut pun ada. 🙂

    Reply

  5. ya betul. hehe mcm2 boleh masuk dalam bubur kan. hehe 🙂

    Reply

  6. mmg sedap!!! 🙂 ari tuh nko bagiks anak aku yg pulun abih!! ceh…

    Reply

    KNizam Reply:

    liz : haha mmg sedap woooo. nanti aku bawak byk lagi. haha 🙂

    Reply

  7. macam2 bntuk ada.hehe..kt mesia xde ke bnda bnda ni bro?

    Reply

    KNizam Reply:

    azizan : kat sini murah compared ngan malaysia dan lebih segar hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge