Dr Mahathir Isytihar Keluar UMNO ?

breaking news….

Dr Mahathir isytihar keluar Umno


Tun Dr Mahathir Mohamad

TUN Dr Mahathir Mohamad secara terbuka mengumumkan keluar daripada Umno sebagai protes kepada keengganan Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi meletak jawatan sebagai Perdana Menteri dan mengajak ahli lain keluar parti bersamanya.

Bagaimanapun beliau menasihatkan ahli yang keluar Umno tidak menyertai parti lawan dan masuk semula Umno apabila Abdullah meletak jawatan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Dr Mahathir Isytihar Keluar UMNO ?

  1. haa..ni da bagus..
    baru tadi tgk berita pasal ni..
    kelam kabut umno..

    Reply

  2. mungkin dia sudah bosan … aku bukan ahli mana-mana parti politik pun …

    so, ada sesiapa berminat hendak aku jadi ahli?

    azwanhadzrees last blog post..Can’t Get Enough Of Iron Man

    Reply

  3. mayshar : hehe tunggu episode seterusnya kan 🙂

    azwan : ko tubuhkan parti blogger la. haha 🙂

    Reply

  4. u shud read karim raslan’s post in The Star today, i tend to agree with d writer, it’s all part of the “unfinished race”.

    Reply

  5. kau nak jadi presiden? tapi aku rasa, kau lebih sesuai buat parti treasure hunt. Knizam, kau dah baca apa karim raslan tulis, aku tak beli star hari ni and malas pulak bukan star online

    azwanhadzrees last blog post..Can’t Get Enough Of Iron Man

    Reply

  6. erlena : yep seen that article tadi here http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2008/5/20/nation/21300468&sec=nation . thanks 🙂

    azwan : hehe click je kat atas tuh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge