Doodle 4 Google Competition 2009 Is Back !

yep Doodle 4 Google Competition is back kawan2 !

tapi bukan untuk orang malaya lah. hehe

untuk mereka yang bersekolah kat usa je lah. rugi je kan

aku punya la ada banyak idea nak bagi untuk doodle. hehe

korang tengoklah sapa yang menang last year kat bawah neh

best giler ah kalau dapat masuk and then menang kan

kat malaysia neh surelah ramai yang berbakat dalam artwork neh

sure banyak idea sebab malaysia kan banyak perayaan setiap bulan

sure meriah giler kalau letak kat google malaysia kan

tapi kalau still nak masuk jugak, click je kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Doodle 4 Google Competition 2009 Is Back !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.