Doodle 4 Google Competition 2009 Is Back !

yep Doodle 4 Google Competition is back kawan2 !

tapi bukan untuk orang malaya lah. hehe

untuk mereka yang bersekolah kat usa je lah. rugi je kan

aku punya la ada banyak idea nak bagi untuk doodle. hehe

korang tengoklah sapa yang menang last year kat bawah neh

best giler ah kalau dapat masuk and then menang kan

kat malaysia neh surelah ramai yang berbakat dalam artwork neh

sure banyak idea sebab malaysia kan banyak perayaan setiap bulan

sure meriah giler kalau letak kat google malaysia kan

tapi kalau still nak masuk jugak, click je kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Doodle 4 Google Competition 2009 Is Back !

  1. U.S K-12 je.

    Reply

  2. aku rasa knizam kalau masuk mesti doodle tu penuh dgn makanan.. hehehe

    Reply

  3. rai : hehe tuh la kan. 🙂

    Reply

  4. budeeen : haha penuh la ngan ketupat, mee rebus, mee udang. hehe 🙂

    Reply

  5. aku suke tengok design diorang.
    creative!
    pandai diorang match dengan occassion.

    Reply

  6. pcu : tuh la kan. bila la nak ada designer malaysia kan. ehhe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge