DLink DIR-300 Wireless G Router at LowYat Plaza ! Hehe :)

tadi aku pegi lowyat

ingatkan nak avoid jam packed klcc, ingatkan tak ramai orang ke lowyat

sekali ramai orang jugak da. haha amendalah diaorang neh kan. pegi la pc fair 2008 tuh

anyway aku nak amik a few gadgets and aku dapat 2 gadgets adjer.

yang lain hampeh…hehe

aku sempat angkat wireless g router neh tadi. hehe

aku nak sangat beli mende neh

nak letak kat bilik aku

so that aku boleh access the lan using both the pc and the laptop

plus kalau ada laptop lain boleh take up sekali the wireless connection kan. haha

aku berkenan dengan kaler dia yang warna hitam

plus dlink yang aku ada router cum modem warna kureng la sebab grey plus biru

yang ni cool sket. warna hitam. malas la aku nak paste all the specs here kan

dia pakai wireless g. guna ke semua g ke b ke n ke ni eh? hampeh la gua nak wimax la! haha

apsal la malaysia neh lembap sangat nak sampai wimax neh eh

streamyx pun terkebil2 dengan speed macam siputtuh

buckle up la sket streamyx oiii! hampeh la connection lately neh kan

tu dia cakap boleh buat soho kat rumah or simple networking kat office kan

sungguh la berguna kalau bilik aku hanya ada 1 lan port je kan

dulu kat menara tm ada 2. haha senang sket la. plus wireless power gak la kat sana

sekarang neh wireless connection dapat 1 bar adjer. haha speed ke mende tuh kan

banyak gak accesories dia kan. hehe aku suka environmental friendly kotak tuh

memang sungguh la mesra alam kan. hehe bukannya kita guna sangat pun kotak tuh

lepas bukak router tuh, aku akan buang je la kotak tuh kan

so baik buat kotak yg betul2 mesra alam and senang nak biodegrade kan. hehe

stop and stare! jangan on dulu ok

kena install dulu cd tuh dalam laptop aku and then barulah boleh on router tuh

haha lepas neh adalah soho dalam rumah aku kan. hehe

murah je dlink neh. seratus lebih sket adjer.

plus design yang agaklah cool

aku malas la nak pegi pc fair semata2 nak beli bendalah kecik neh je kan

so membuang masa kan. hehe :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “DLink DIR-300 Wireless G Router at LowYat Plaza ! Hehe :)

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.