Diploma Kejuruteraan Mekanikal (Pembuatan) at Politeknik Port Dickson @ Intake July 2008 ! Hehe ! :)

aku akan ke politechnic port dickson july 2008 neh

bukan aku yang nak masuk. hehe

adik aku yang dapat masuk sana. setahun je buat diploma

dia dah dapat sijil kejuruteraan mekanikal from politektik seberang perai baru2 neh

intake july 2008 – diploma kejuruteraan mekanikal (pembuatan). hehe

aku sempat datang kat konvo tuh, hence jalan2 cuti2 malaysia dan jalan2 carik makan kat penang ! hehe

kali neh jalan2 cuti2 malaysia kat pd lah plak july neh. haha

jalan2 cari makan seafood kat port dickson jugak ! hehe

kat sini ada wireless siot ! bestnyer kalau ada connection free kan. hehe

semua gambar kat sini amik from politeknik port dickson nyer website

aku dah letak link untuk semua gambar2 ok

tak sabar2 nak pegi masuk politeknik neh and then amik gambar yg real. haha

kat bawah ni kolej kejuruteraan mekanikal dia

kat bawah neh lecture hall or dewan kuliah yang baru. hehe besar siot beb !

bawah neh admin block dia. memang kaler scheme yang kureng la, haha

neg pak guard. kena lalu sini dulu la kan. hehe

nantikan kemunculan entry blog live from politeknik port dickson this coming july 2008 !

haha mcm iklan kat astro plak dowh. haha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Diploma Kejuruteraan Mekanikal (Pembuatan) at Politeknik Port Dickson @ Intake July 2008 ! Hehe ! :)

  1. good luck la nak register, kalau diorang buat macam style dulu. adik ipar aku kat situ masa 04-06, nak register je dekat 1 hari haha.. guna komputer, tapi satu komputer untuk register satu function. pastu beratur kat block lain lak, untuk register masuk hostel.

    Reply

  2. joe : la ye ke. harus aku book 4H3M bungalow rm10 semalam tuh. haha

    Reply

  3. talk about politeknik tadi ada konvo politeknik mana tak sure kat picc..
    seksanya nak parking.

    sib baik ada parking khas tuk mosti kat lobby. or else menapakla jawabnya.

    kawaii_desu’s last blog post..Nama saya Rain…!!!

    Reply

  4. kawaii : haha sure kecoh giler picc tuh. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge