Dinner, Concert, Ikan Segar at Mathelo

Hehe petang tadi ada majlis menjala ikan kat site neh, banyak siot ikan karp dalam kolam neh aku tengok
Malam plak ada majlis makan malam dengan concert. Mcm biasa x sempat nak amik gambar makanan sebab aku lapar giler ok. Hehe
Tapi makanan mmg sedap la, tambah2 dapat ikan segar drpd kolam kan, mmg manis, terasa fresh dia ok
Lepas tuh plak ada concert, habis semua lagu aku dah dgr, naik pening aku, haha
Lagu hindustan, balochistan, sindhi, urdu, punjabi semua dah dgr
Satu lagu je boleh layan. Kuch kuch kota hai, dah la kena nyanyi sekalikan, sungguh priceless
Aku perasan pakistani neh especially lelaki mmg suka la menari, muzik pun sentiasa rancak kan
Dah mcm tarian sumazau fast beat ada gak aku tengok diaorang neh kan
Apa2 pun bagilah diaorang bergembira dulu, setahun sekali adjer nak buat majlis neh kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Dinner, Concert, Ikan Segar at Mathelo

  1. ni kira karaoke padang pasir la ni hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge