Digital Camera, Traverama & Virtual Malaysia

ni semua magazines kalau korang minta nak pegi melancong dan amik gambar plus edit2 gambar. hehehehe memang gambar2 dalam mag ni semua cantek2 woooo. dalam digital camera tu ada sekali tips nak edit gambar dalam ps cs2 sekali. tu yg aku suka tu beb! heheeheheh. mag traverama ngan virtual malaysia ni plak best sebab banyak tempat melancong dalam malaysia. ni memang superb after mag libur la kan. apa lagi tunggu. pergi la beli weiiii! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Digital Camera, Traverama & Virtual Malaysia

  1. mag digital camera tu dah naik RM9 plak..sebleum ni Rm8 je…

    Reply

  2. chot : yep dah naik sehengget sekarang kan 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge