Digital Camera March 2009 – Make Cash With Your Camera !

perghhhh lawa giler siot cover dia

bilalah aku boleh amik gambar se cun mcm tuh kan

aku check kali neh ada edition top photos of 2008

memang cool giler ah semua gambar2 dalam edition kali neh

geram aku. hehe 🙂

insyallah hujung tahun neh gua nak angkar la dslr sebijik. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Digital Camera March 2009 – Make Cash With Your Camera !

  1. apasal tunggu hujung tahun lak bro? 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    zariel : sebab sekarang neh takde keperluan lagi la. plus aku rasa mcm bulky je lah. nak concentrate travelling dulu la. hehe 🙂

    Reply

    zariel Reply:

    dh ada dlm tgn nnt jadi keperluan la… hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zariel : hehe nantilah ok. hehe karang ada hobi baru lagilah susah plak. hehe 🙂

    Reply

    xmindfreakx Reply:

    aku rasa,travelling dengan camera amat sinonim…

    Reply

    KNizam Reply:

    xmindfreak : hehe tuh la kan. lepas neh ada camera boleh terus upload ke flickR plak. hehe 🙂

    Reply

  2. jalan2 amik gambar la bro…haha…mmg bulky la bila dah biasa bawak compact…kdg2 aku gagahkan jua…hehe…

    nnti dah bli leh ar outing sesama amik gambar…hehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : hehe tengoklah kalau terbukak hati aku angkut la bulky camera tuh. haha 🙂

    Reply

  3. review die best..hehe, pic of the month..pergh..terpegun ak..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : tuh la pis of the mth yang power siot 🙂

    Reply

  4. waaaaaaa nizam.. kita fight. sapa beli dulu 😀

    kmpem aku kalah

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : hehe sekarang takde mood la nak beli. mcm bulky je. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge