Digital Camera Magazine Terbaru Di Pasaran…. Panas Lagi Beb !

hehe masa aku pergi jalan2 kat jasin ternampak mag neh

jasin pun ada jual beb mag neh

kat aci suratkhabar tepi jalan je ok. hehe

mcm menarik je kan cover dia

memang cool ! lepas aku beli memang rasa berbaloi

lagi berbaloi kalau aku ada dlsr lah kan. hehe

siapa nak belikan saya satu d700 cukup lah. haha

tak perlu yang mahal2 sangat. haha

tapi memang cool la mag neh

banyak tips nak amik gambar

bukan setakat tips biasa adjer ok. tips semua pro2 yg bagi

kalau amik gambar landscape tuh memang cun giler ah ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Digital Camera Magazine Terbaru Di Pasaran…. Panas Lagi Beb !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.