Digital Camera Magazine Terbaru Di Pasaran…. Panas Lagi Beb !

hehe masa aku pergi jalan2 kat jasin ternampak mag neh

jasin pun ada jual beb mag neh

kat aci suratkhabar tepi jalan je ok. hehe

mcm menarik je kan cover dia

memang cool ! lepas aku beli memang rasa berbaloi

lagi berbaloi kalau aku ada dlsr lah kan. hehe

siapa nak belikan saya satu d700 cukup lah. haha

tak perlu yang mahal2 sangat. haha

tapi memang cool la mag neh

banyak tips nak amik gambar

bukan setakat tips biasa adjer ok. tips semua pro2 yg bagi

kalau amik gambar landscape tuh memang cun giler ah ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Digital Camera Magazine Terbaru Di Pasaran…. Panas Lagi Beb !

  1. 🙂 ada teringin gak nak beli mag ni.. tapi rasa cam geram je.. tgk gambar dalam tu lawa2.. pergh.. sape nak kasi camera kat aku..?? hahahaa…

    nikillass last blog post..Happy Deepavali

    Reply

  2. Aku memang wajib beli tiap2 bulan. Memang banyak dapat belajar dari magazine ni termasuk teknik2 photoshop. Kalau nak ko boleh order back issues – ada borang dia kat dalam magazine ni. Tapi jangan lambat order sebab yang lama2 cepat aje sold out.

    Reply

  3. Tengok cover zine pun dah gempak. Dalamnya mesti terbaek punya….Pa…lagi sdara Nizam, sambar kan aje. Sebelom terlmbat…

    KampungBoys last blog post..JuruKomen TipTop Contset Kat Blog ChekDeT !!!

    Reply

  4. dude, kt magz tu ade tulis official website x?

    Reply

  5. harga rm 9..boleh tahan mahal..

    aku minat amik gmbr tp masterpiece aku xpernahnya cantek…
    hehe..masterpiece konon.. 😐

    callisters last blog post..I had a dream.

    Reply

  6. erk mahal~ ehehhe
    aku sker baca kat kedai~ hahahahaha

    Adilas last blog post..Sick… MONTH??!

    Reply

  7. nikillas : hehe ko kena kumpul duit beli dslr lah. hehe ❗

    Reply

  8. shah : hehe ko mmg hantu dslr lah. hehe gambar pun cun 🙄

    Reply

  9. kampungboy : hehe mmg best giler. gambar pun lawa sehhhh. hehe 🙂

    Reply

  10. star : hehe ada rasanya. nanti aku check ya. hehe ❗

    Reply

  11. callister : hehe takde la mahal sangat kot compared dengan ilmu dia tau. hehe :mrgreen:

    Reply

  12. adila : hehe ko memang suka baca free je ek. hehe 🙂

    Reply

  13. Adehhh.. memang ingat nak sambar satu laa… tapi aku tak major dalam camera ni. Tapi kalau bab inter frame, posing maut, aku takdak hal punya (boleh sambar satu motor wooo kalau kena camera yang high specs) 😀

    rohaizads last blog post..The mission has been accomplished.

    Reply

  14. rohaizad : hehe banyak boleh buat dengan camera power nanti. hehe 🙂

    Reply

  15. yg bulan november x kluar lagi neh..hehe patut dah ada dh ni.. mag ni menarik coz content die lebih kurang sama ngan UK nyer, bezanya lagi murah untuk pasaran Malaysia. hehe, byk ley belajar dari mag ni.. 🙂

    Reply

  16. izzat : hehe tu la kan aku suka giler dengan cover diaorang neh. hehe 🙄

    Reply

  17. lately mag ni byk bg tips utk editing… so rmai photographers yg aku kenali dh stop buying this mag it bcoz of tips photography tu makin kurang and teknik editing tu makin byk..

    bila shot tak brp perfect je mula come to mind… ‘edit jerk’ so bila buat job² under pro … no time to edit lor… abis shot trus summit utk payment … adakah anda berani… hehehhe…

    tepuk dada tanya selera… teknik photography tu penting… editing tu pun penting… for me bila gambar dh perfect bila edit sure superb !! 😎

    Reply

  18. cmomoc : hehe la ya ke. tak perasan plak aku sebab aku takde dslr neh. hehe :mrgreen:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge