“Di Sebalik Suara Sin Chan, Oshin dll” di Majalah 3 TV3

ini bukan sedutan majalah 3 tv3 minggu lepas

yang ni edisi lama.

aku tak sempat nak tengok so aku tengok online je

hehe baru kenal siapakah di sebalik rancangan2 alih bahasa tuh. hehe

bagus betul lah majalah 3 tv3 neh kan.

aku mmg minat ngan contents dia. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to ““Di Sebalik Suara Sin Chan, Oshin dll” di Majalah 3 TV3

  1. haha…mnarik gak.

    melayubuntus last blog post..Memasang Nautilus Script dalam Ubuntu

    Reply

  2. Aku rasa kalau majalah 3 wat blog gerenti meletup tu

    Reply

  3. melayubuntu : hehe tu la pasal. mmg cool la info ni kan. hehe 🙂

    dauz : eh betullah. kalau ada fanatic fan buat blog sure hits power kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge