Detour From De Palma Inn, Kuala Selangor to Exit Bukit Beruntung, PLUS !

aiseyman…

cadang nak pergi terus ke kem ulu kenas weekend neh

click to view the bigger map

sekali kena tengok kelip2 da….

so terpaksalah detour from kuala selangor ke plus (bkt beruntung)

harap2 x letih la kan. haha

De Palma Inn Kuala Selangor @3.349625,101.240354

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Detour From De Palma Inn, Kuala Selangor to Exit Bukit Beruntung, PLUS !

  1. ko boleh masuk ikut tol bukit tagar instead of bukit beruntung.. jalan tu jugak, lalu depan unisel etc.. tapi gelap gila ah.. same road yg aku tersilap jalan dengan syed 2 years ago masa balik from manjung..

    Reply

  2. ni tour moto ke keta? kalau beskal best jgk kan? utk membuang lemak yg terkumpul… 😀

    Reply

  3. wah bro… bet betoi la kalau kijer dok berjalan jer.
    ade kijer kosong lagi? muahahaha… nak join gak~

    Kreuger®

    Reply

  4. 19zim : yep kat kuala kangsar lah. hehe:)

    Reply

  5. joe : gelap la. dah la sampai ulu kenas pun dah gelap. hehe 🙂

    Reply

  6. budeen : tour kereta. nak bertolak petang. bahaya ok. hehe 🙂

    Reply

  7. kreuger : haha kuala selangor kerja. ke kuala kangsar unofficial ok. hehe 🙂

    Reply

  8. jalan yg kau mark dalam map tu, betul la tu ke tol bukit tagar. yg silapnya, dia continue from bukit tagar to bukit beruntung via PLUS. jangan kau cari batang berjuntai dah le, memang tak jumpa. dah tak wujud, sekarang bestari jaya.. aku dah terkena hari tu haha

    gelap, memang gelap. tapi tak ngeri macam bidor – teluk intan or kk-ulu kenas haha

    Reply

  9. joe : haha okey akan aku ikut jalan tuh sabtu neh. hehe 🙂

    Reply

  10. hopefully ulu kenas ada coverage untuk hp la kan.. kalau tak, pandai2 la kau cari jalan kalau sesat frm k selangor haha

    Reply

  11. joe : ulu kenas mungkin ada la kot. tapi edge speed la rasanya. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge