Detail Design of The Dome, Moghul Architecture | Fatima Jinnah Park F9 | Islamabad, Pakistan

Live Update: 14 Oct ’10, 11.24am PKT PST | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

owh cantik dan detail betul pemandangan bawah dome ni
dengan design style moghul ni kan mmg cun woooo
ni kubah kat F9 park je ni masa jogging2 boleh singgah ok
lepas ni aku nak try snap this building masa sunset plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Detail Design of The Dome, Moghul Architecture | Fatima Jinnah Park F9 | Islamabad, Pakistan

  1. lawa senireka masjid kat sana

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : ni bukan masjid tapi bangunan kat taman ni sbnrnya hehe 🙂

    Reply

  2. Cantiknya….

    Reply

    KNizam Reply:

    atikah : hehe mmg cantik dan detail kan hehe 🙂

    Reply

  3. smart habis!

    Reply

    KNizam Reply:

    suffer : yep mcm susah je nak bagi detail mcm tuh kan hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge