Destinasi Bajet at 8TV | Season 2 Episode 5 – PERHENTIAN ISLAND !

perghhhhhh destinasi bajet malam tadi pergi perhentian island lah

haha terkenang kenangan masa aku pergi sana tahun lepas. haha

memang best giler beb. tahap gaban punya

cuma beza qi stay kat perhentian kecil and aku dok kat perhentian besar

hehe aku dok kat tuna bay resort dan dia dok kat mohsin chalet

1st tempat snorkelling yg dia pergi tuh nama dia seabell, memang best siot !

aku pun pergi gak shark point ngan turtle point. hehe depan resort je turtle point tuh

videos coming soon ya ! yeay ! ❗

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

36 responses to “Destinasi Bajet at 8TV | Season 2 Episode 5 – PERHENTIAN ISLAND !

  1. wow,laju btol! dah apdet dah pasal episod kali ni.. hahaha.. tabik spring la~ :up:

    !x0r@’s last blog post..My Familia

    Reply

  2. ixora : haha biasa lar rancangan favourite. kena la cepat update. hehe 🙄

    Reply

  3. Pingback: negaraku.net

  4. sy pun tgk cite ni tadi haha
    jom la ramai2 pegi serang pulau tu hehehehe

    nampak mcm mmg sgt best je
    NAK PEGI!!!

    Adila’s last blog post..Old Mates I

    Reply

  5. menarik. blh setting utk kesana akan datang eheh.

    megat’s last blog post..Buat Duit Dengan Blog, Perlukan Trafik Yang Tinggi

    Reply

  6. uh. aku cukup teruja tengok tmepat2 cantik camni.

    alone’s last blog post..Before You Regret

    Reply

  7. uh. aku cukup teruja tengok tempat2 cantik camni.

    alone’s last blog post..Before You Regret

    Reply

  8. 20 tahun dulu, pulau ni memang menarik. Terkenang zaman kanak-kanak dulu.

    pening’s last blog post..Don’t defrag flash drive

    Reply

  9. Pingback: jom jom pi melancong dan tgk TV « hide & seek

  10. sangat best episode mlm tadi… i will totally go to that pulau kalo panjang umur… hehhee…

    buzzybug’s last blog post..jom jom pi melancong dan tgk TV

    Reply

  11. NAK TENGOK JUGA LAH NANTI…BLEH TAMBAH KAN LIST LIST TEMPAT MENARIK NAK PI NANTI..

    axim’s last blog post..The One Where Happiness and Sadness is EveryWherE

    Reply

  12. wa……..best nyaaaaaaaa..
    nak gi minggu depan..!!!!!!!!!!,

    kantoi’s last blog post..China Memori_2

    Reply

  13. dah 4 thn menanam hasrat nak pegi perhentian…huhu…
    tak dpt2 pegi gak…
    dulu mmg nak pegi…tp last minute kena cancel…
    tak kira…satu hari nnti nak pegi gak…:D

    amoi’s last blog post..AVON Walk Around the World

    Reply

  14. bole ter miss plak mlm tadi…kecewa2..

    chot’s last blog post..lemau

    Reply

  15. Nampaknya boleh lah Abg Bear ajak adik adik dan anak ank semua ke Pulau Perhentian nanti… kalau nak bermewah2 soh diorang pegi Bali sengsorang… bukan kaya mana pun… baget baget lerr…

    Beruang Madu’s last blog post..TEATER RAMAYANA

    Reply

  16. melancong ke pulau perhentian erkk? aku blm pergi lagi 😥

    taukey’s last blog post..Memohon Nasihat

    Reply

  17. tak dpt pegi tgk gambar pun jadi lah ekekeke

    zamz’s last blog post..Umbrella ~ Rihanna

    Reply

  18. adila : hehe tahun lepas dah pegi. memang best giler tau :up:

    Reply

  19. megat : hehe coming very2 soon ya. hehe 😕

    Reply

  20. alone : hehe memang cool giler kan. hehe :confusedlot:

    Reply

  21. alone : hehe memang teruja beb 👿

    Reply

  22. pening : eh tahun lepas aku pergi still cool lagi. cuba snorkelling kat seabell, memang cool giler. banyak siot ikan2 🙂

    Reply

  23. buzzy : hehe tu la pasal. hari tuh tioman. malam tadi perhentian. perghhhhh best giler neh :halo:

    Reply

  24. axim : hehe rakyat malaysia kena merasa sekali pergi perhentian neh. hehe best wooooo snorkelling ya 😉

    Reply

  25. kantoi : hehe memang best giler pergi perhentian tuh kan 🙂

    Reply

  26. amoi : hehe lamanyer planning sampai 4 tahun nak ke perhentian. belasah je pegi. backpack adjer. hehe ➡

    Reply

  27. chot : hehe rugi woooo. takpe boleh tengok online kan 🙂

    Reply

  28. beruang madu : hehe kita serang pulau perhenrian tahun depan. haha 🙂

    Reply

  29. taukey : hehe kena pergi. tuh rugi woooo malaysia pun banyak pulau2 yang cun2 and crystal clear water owooooooo :confusedlot:

    Reply

  30. zamz : haha mana boleh nengok gambar je. kena pergi sekali la. haha 🙄

    Reply

  31. air laut crystal clear water tu la nak aku tgk. ehehehe. selalu mandi laut tak clear nyer air. hehehe

    taukey’s last blog post..Memohon Nasihat

    Reply

  32. taukey : hehe singgahlah ke perhentian. mmg puas hati beb ➡

    Reply

  33. saya nak pi perhentian tahun 2011 nih.. January.. hrmm.. mesti takda chalet yg buka kan? musim tengkujuh.. moonlight chalet je yg open utk saya.. haha.. harap2 cuaca elok la time tu.. takleh nak snorkeling dan pusing pulau.. hukhukhuk.. =(

    Reply

    KNizam Reply:

    rabiatul : selamat bersnorkelling ngan ikan2 tropika ya hehe 🙂

    Reply

  34. berapa eh budget g pulau perhentian?

    Reply

    KNizam Reply:

    atiq : dalam RM500 ok kot hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge