Destinasi Bajet at 8TV | Season 2 Episode 3 – TIOMAN ISLAND !

perghhhh best giler ah destinasi bajet tadi kan :up:

best sebab qi pergi ke pulau tioman

rindu plak ngan perhentian ngan redang hehe. memang best la pergi pulau2 neh

best sebab activity dia hanya ikan….ikan…. dan ikan ! haha ❗

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Destinasi Bajet at 8TV | Season 2 Episode 3 – TIOMAN ISLAND !

  1. ceh..ade lak entri pasal bercuti ni..ni yang bikin jeles ni…nanti dah ade duit sket, ingat nak gak pegi tioman tu..tak penah sampai pun lagi….

    Reply

  2. lawa theme baru!!

    axim’s last blog post..FastFooD MomenT

    Reply

  3. zuriaf : hehe semua orang suka bercuti2 kan. ni pun rasa nak pegi je tioman next weekend ni. hehe ❗

    Reply

  4. axim : hehe theme tutup lampu ni. hehe 🙂

    Reply

  5. aper la pegi jauh2 sebab ikan..bukan dekat pasar borong area umah ko tuh banyak ke ikan ? hehe 👿

    |1f34|-|1r3’s last blog post..My first Porsche…

    Reply

  6. i’ve been to Tioman once. 4 hari 3 malam. saya duduk kat Kg.Juara tu laaa… seram seyh nak pi kampung juara tu. diorg bawak naik 4WD. jalan bukit2. huwaaa… mcm nak jatuh je…

    dan saya pi gak snorkeling kat marine park tu, ikan situ ganas2. kita bagi roti, dia pi gigit tangan kita…

    apa2pun, tioman island mmg pulau yang cantik. pasir dia sangat putih. air jernih… puas hati laa kalo pi…

    buzzybug’s last blog post..a post card, a fren…

    Reply

  7. life4hire : ikan2 tropika masa snorkelling la. hehe 🙂

    Reply

  8. buzzy : ikan kat perhentian pun ganas2 gak. hehe 🙂

    Reply

  9. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Go And Get Your Copy Of LIBUR and ZERO DEGREES Latest Edition Now! Hehe :)

  10. dalam bulan 10 tahun lepas aku pergi tioman, mmg seronok juga ya. pemandangan dalam laut yang indah, angin sepoi-sepoi, keindahan alam dan banyak lagi.

    dalam perancangan hendak ke pulau mana pula lepas ni eheh

    megat’s last blog post..Sejauh Mana Keburukan Internet!?

    Reply

  11. megat : stay kat ner kat tioman eh ? 🙂

    Reply

  12. tioman dgn perhentian mane best… hehehehe aku duk cadang2 nak g pulau perhentian hehehe tgk dlm destinasi bajet hari tu macam best je

    Reply

  13. edone : pergi perhentian dan snorkelling kat seabell tau. mmg best giler. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge