Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 4 – Alor Setar, Kedah !

kali neh diaorang pegi alor setar

banyak gak la tempat kat sana yang aku belum pergi lagi kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 4 – Alor Setar, Kedah !

  1. jom pi kedah. boleh aku tumpang balik kg haha

    Reply

  2. ya la..myself pun..wpun org kedah…
    rumah2 tun, TAR, and etc..tak penah pegi lg
    pekan rabu dgn muzium je penah pegi
    hahahahahaa…
    Jom Kedah 2008!!!

    luna’s last blog post..The Dark Knight

    Reply

  3. tapi aku rase paling best part makan2 tu…nasi kandar + teh ais…perghhhh…. 😀

    Pembancuhkopi’s last blog post..Petua Mencuci Hati oleh Datuk Dr Haji Fadzilah Kamsah

    Reply

  4. Nizam… kalau takder orang nak jadi host, Abg Bear leh jadik nih… tapi sayangnya Abg Bear kepala gila gila sikit… menyampah nanti orang tengok.. hahahaha

    Beruang Madu’s last blog post..BANANA AND VOLCANO

    Reply

  5. singkapoh : haaha byk siot tempat2 kat aloq setaq aku belum singgah. haha 🙄

    Reply

  6. luna : hehe tu la pasal kan. nak pegi sg sedim tuh la. cam best adjer. haha 😕

    Reply

  7. beruang madu : hehe yg giler2 ah orang suka kat tv tuh. hehe 😐

    Reply

  8. pembancuh : hehe mmg cool la nasi lemak…. opssss nasi kandar :up:

    Reply

  9. Pingback: negaraku.net

  10. video ni dh xde ke bang?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge