Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 12 – KOTA KINABALU !

perghhhh malam tadi qipergi kota kinabalu lah

teringat masa zaman2 aku lepak kk 5 tahun dulu. hehe

best woooo sabah. banyak tempat2 menarik kita boleh pergi kan.

pelik gak aku naper qi tak pergi singgah ke kundasang.

budget tak cukup or masa takde kot. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 12 – KOTA KINABALU !

  1. x sker lah tengok gaya mamat tuh.. poyo semacam jer…

    arep’s last blog post..Balik Kapong O O O Balik Kapong

    Reply

  2. arep : wokay apa style dia tuh. haha sempoi beb. takde la official sangat. aku suka info dia. mmg cool! ❗

    Reply

  3. tak poyo la..comell….aku ske dia…ex-drummer OAG…

    lydiarayyan’s last blog post..aku, mus dan cat

    Reply

  4. masing-masing ade pandangan sndiri..bagus2..he he..bestnya p KK, aku tak penah jejak KK sejak 16 tahun lepas..hanya dilahirkan disana, duk 4 tahun then pndah semenanjung..hoho

    Mohd Hafifi’s last blog post..By: Adry

    Reply

  5. skrg KK dah jauh berubah bro. pdg bas mini pun dah jadi shoping complex. likas jamm !! dulu ghost town jer ekeke

    p.s bro aku minta maaf atas segala salah silap, penulisan mahupun perbuatan. selamat hari raya : )

    jeff’s last blog post..Atuk dan Opah Dah Tak Ada ..

    Reply

  6. lydia : hehe backp up power neh. hehe ➡

    Reply

  7. hafifi : hehe aku pun suka dok kk. tempat melancong yang sungguh best. hehe :mrgreen:

    Reply

  8. jeff : yep nampak dah maju. airport pun dah cool. hehe

    selamat hari raya sekali. maaf zahir batin ya ➡

    Reply

  9. Pingback: Selamat Hari Raya Aidilfitri 08 | Artikel Percuma Komputer & Internet

  10. macam mana nak tengok destinasi bajet season 2 episode 12 kota kinabalu… saya terlepas melihatnya… plzzzzzzz

    Reply

    KNizam Reply:

    ezul : tengok kat captcha tv kat 8tv website ya 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge