Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 11 – KUCHING !

adusss dia pergi kuching la malam tadi

aku terlepas so aku tengok online je. hehe

aku mmg plan nak pergi kuching pun nanti. haha

terubok ! sarang burung ! perghhh mee kolok ! warggghhhh teh c peng dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 11 – KUCHING !

  1. tak pernah pegi sarawak…mesti pegi jugak nnti…
    tp org ckp mknan kat sana kureng sket…betul ke?
    tgk chi mkn pon cam tak selera jek…hehe…

    amoi’s last blog post..Namakan Proton MPV

    Reply

  2. kenaa tiba2 aku rasa lapar? 😥

    affuan hensem’s last blog post..Nak berblog ke nak mengiklan?

    Reply

  3. bestnyerrr jalan jalan kuching.. kannns

    en_me’s last blog post..amec

    Reply

  4. dah g kuching.. biasa2 jer..

    arep’s last blog post..Tagged

    Reply

  5. amoi : hehe menarik gak la qi pergi kuching malam tadi. hehe :confusedlot:

    Reply

  6. affuan : haha ko puasa ke idak ni ha ? haha ➡

    Reply

  7. en_me : hehe en_me ntah dah beratus2 kali sampai kuching kansss. ahaks :halo:

    Reply

  8. arep : hehe takkan takde yg menarik. ko biar betul haha ❗

    Reply

  9. sabah aku pernah pegi ronda dari KK ranau hingga ke lahad datu dan tawau.

    tapi sarawak x pernah pegi lagi huhu.

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  10. megat : hehe jauh tuh kan. harus kebas la punggung kan. :mrgreen:

    Reply

  11. Eh! Yang episod ni aku ada tengok!!! Lawak giler! Especially part mamat orang puteh tu pegang gambir pastu cakap ‘Bagoooossss’ HAHAHAHAHA!!
    Pengacara show ni memang best giler.

    bongkersz’s last blog post..The Malaysian Political Oscars!!

    Reply

  12. bong : memang lawak giler kan. dah ala2 mai sechawan je. haha 👿

    Reply

  13. Servis pengangkutan Van Pelancong khas untuk sesiapa yang memerlukan khidmat tour di Bandaraya Kuching. Kadar Carter yang cukup murah berserta dengan khidmat pemandu berpengalaman.

    Harga sewa :RM250 (termasuk petrol dan pemandu berpengalaman)
    Tempoh masa sewa ;10 jam
    Kapasiti penumpang ;10 orang

    Kami juga meyediakan transit dari Airport ke Hotel:RM40 (pusat bandar)

    email;
    zambriapen@gmail.com
    atau tel:016-8620967

    Reply

    KNizam Reply:

    zambri : wahhh murah gak tu eh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge