Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 10 – MUAR !

adusss kali neh mamat neh pergi ke muar la

muar kan bandar maharani. memang best la

paling best mee bandung, satay pagi ngan kopi 434 tuh !

ni yang membuatkan aku nak beli kopi tuh raya neh nanti. haha

korang saksikan jelah destinasi bajet ke muar bawah ni ok ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 10 – MUAR !

  1. lama aku tak ke muo …
    anyway, ha terang sikit rumah kau ek. sejak tukar cat ni kekeke

    jeff’s last blog post..Adrianna Alysya : Kembalinya Dalam Ramadhan

    Reply

  2. huhu… lama tak gi muar… nanti nak gi sana la.. hehehe

    Adry’s last blog post..What’s your EQ?

    Reply

  3. jeff : hehe tu la kan. nak kena pegi muo la. nak pekena kopi 434 tuh. hehe theme neh nampak misty je kan. hehe ❗

    Reply

  4. adry : hehe singgahlah ke bandar maharani muo. bestoooo mee bandung ngan kopi 434 tuh. hehe ➡

    Reply

  5. tetiba teringat mee bandung…iskkk….

    shaxx’s last blog post..Kisahberuang.com in the News

    Reply

  6. shaxx : hehe aku pun teringin nak makan mee bandung muo tu. hehe 👿

    Reply

  7. suka tgk destinasi bajet tu…best…banyak tempat menarik yg bleh p…
    kirim kopi tu, bleh??? 🙂

    kamar hati’s last blog post..Bunga Raya @ Bunga Api & Timbang Berat…

    Reply

  8. kamarhati : destinasi bajet mmg best. cuma dia ada 13 episode je. hehe 🙂

    Reply

  9. Destinasi tu best. Bajet je yang tak best

    pening’s last blog post..Multiply a number by 11

    Reply

  10. pening : hehe bajet kena la prepare awal2 bro. hehe 😮

    Reply

  11. tu kampung belah ayah aku tu. memang mee bandung muar buat aku gian beb

    aku pernah balik muar secara harian semata-mata nak makan mee bandung ngn kawan-kawan sbb kat KL ni xde mee bandung yg boleh celen mee bandung muar. tolak dr kl kol 8 mlm balik kl semula kol 1230 mlm

    aeropama dot com’s last blog post..Kad Raya: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2008

    Reply

  12. aero : perghhhh kerja separa giler tuh pi muo semata2 nak makan mee bandung pastu balik hari. hahaha respect! haha ❗

    Reply

  13. kenape kalau post komen, selalu masuk kat spam? 🙁 🙁

    LiyanaNaznim’s last blog post..Tazkirah Ramadhan [update]

    Reply

  14. liyana : hehe tak tahulah. akismet ni dah pening agaknyer. tapi takpe i will demarked them manually (if any). hehe :up:

    Reply

  15. tetibe aku rase bangge jadik orang muo. hahaha.
    ps: walaupun tempat yang diorang pegi aku boleh capai dengan naik basikal je pun tapi aku tak penah pi. hahaha…

    Reply

  16. qarya : hehe mmg best la mee bandung ngan kopi 434 tuh. nak pergi la raya2 neh. haha 😳

    Reply

  17. sebenarnya apa yg ditunjukkan dalam rancangan destinasi bajet amat bagus kerana menggalakkan orang ramai melancong dalam negeri. Sememangnya apabila masyarakat menonton rancangan ini akan memberi impak dan mengajak masyarakat berfikir bahawa melancong itu tidak mahal bahkan sebenarnya murah jika kita tahu bagaimana hendak merancang untuk melancong. Sebenarnya kos melancong ini boleh lagi murah berbanding apa yang ditunjukkan dalam destinasi bajet. Mcm tempat tinggal sekurang2nya berharga RM 20 boleh dapat.

    http://www.muizmisri.com

    Reply

  18. destinasi bajet mmg besh, cume kdg2 tak realistik sgt pasal bajet 3rat dapat sume tu… 😡
    aku pon mmg suke tgk DB2 bro, terhibur ngn keletah kuchai tu…
    pastu discover tempat2 besh…
    tak besh pun nmpk cam best…

    BaniHassim’s last blog post..Raya Shopping Spree…!

    Reply

  19. muiz : tu la kan. aku teruja nak pegi cuti2 malaysia sebab tengok rancangan ni la. hehe terus aku pegi 😎

    Reply

  20. bani : tu la pasal kan. hehe mmg cool la rancangan neh. tapi season 2 13 episodes je la. sungguh pendek tuh. hehe ❗

    Reply

  21. suka tgok Qi hos destinasi bajet…
    selamba…
    pastu leh tau tarikan yg ada di setiap negeri..

    Reply

  22. pataya : hehe best giler kan. terasa nak pergi bercuti lepas nengok rancangan tuh. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge