Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 1 – KLANG, PULAU KETAM & KUALA SELANGOR !

cayalah ! dah ada embed vid kat 8tv.

baru lah best kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 1 – KLANG, PULAU KETAM & KUALA SELANGOR !

  1. ahh..menarik ni…aku jarang tgk TV..semua benda aku download termasuk la sindarella….berminat ?? haha ๐Ÿ™‚

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Cute Ninja Banner generator

    Reply

  2. haha! aku selalu jugak tengok destinasi bajet ni.. sesuai untuk orang kurang bajet cam aku ๐Ÿ˜€ tapi best la, tengok mamat tuh intro places.. cool jer..

    bongkersz’s last blog post..Liar Liar!! Saiful Bukhari or Najib Tun Razak??

    Reply

  3. bagos rancangan ni.. kadang baru perasan banyak lagi tempat2 menarik kat malaysia ni. jangan kata malaysia, yg dekat2 kl ni pn masih banyak lagi tempat yg boleh kita lawati ๐Ÿ™‚

    ixora’s last blog post..A Date With Nono

    Reply

  4. layan jer ar, coz ada kuala selangor, dekat ngan UNiSEL..haha

    aman’s last blog post..Sunway – Bandar Dengan Perkhidmatan WiMax

    Reply

  5. yey, selamat melancong di malaya, rindu malaya.. ๐Ÿ˜€

    Reply

  6. life4hire : hehe aku pun kadang2 suka tengok online je sebab tak sempat. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. bong : aku suka sebab banyak tempat yang aku tak pernah pergi dan makan lagi rasanya kat malaysia. hehe :mrgreen:

    Reply

  8. ixora : tu la kan. banyak lagi tempat menarik ngan makanan2 best yg belum semau pergi . hehe :confusedlot:

    Reply

  9. aman : la ko dekat je lah ngan kelip2 tu eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. mimie : hehe dah rindu pergilah cuti2 malaysia. hehe โ—

    Reply

  11. sy minat gler ngn hos DB…sape name dia ekh…?sempoi gler..!!!

    Reply

  12. effa : hehe nama dia qushairi. dulu band oag. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  13. best gile

    Reply

  14. best giler destinasi bajet…..walaupun aku x tngk……..ha..ha..ha..

    Reply

  15. a”skum qi………..bleh brknalan?

    Reply

  16. amirul : hehe agreed. mmg destinasi bajet best giler dowh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  17. amirul : la tak pernah tengok ke. hehe tengok online je. ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. amirul : check qinyer facebook ya. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  19. hai…ktne lg nk tgk episod2 ln…
    best la..bleh gk tambah2 info..incase foreigners tanya btul x??
    bukan semua tempat kita dh xplore..at least org tanya kita tahu skit2..
    ade episod tempat2 ln x??

    Reply

  20. ijah : boleh check kat website 8tv ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  21. db utk kuala selangor tuh..mapa nama chalet yg qi stay ruh? camner nk contact chalet tuh?
    tq

    Reply

    KNizam Reply:

    zet : hehe tak sure la plak contact number dia. cuba google dulu ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  22. SALAM,KENGKAWAN…..KS TAU SKT APER ADA KAT PULAU KETAM…

    Reply

    KNizam Reply:

    afied : cuba google ya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge