Destinasi Bajet @ 8TV : Episode 13 Season 2 – SABAK BERNAM Season Finale !

hehe aku perasan masa raya hari tuh ada jugak destinasi bajet neh

kat 8tv masa malam hari raya pertama, hari rabu kul 9.30 malam

masa tuh tengah clash ngan nana tanjung 2

aku sibuk beraya or melayan tetamu masa tuh

tuh yang tak perasan pasal destinasi bajet

masa tengok tuh sedar2 dah start dalam 10 minutes dah. terlepas beb !

haha takpe seb baik ada kat internet kan. so boleh download nanti

hehe kali neh qi singgah ke homestay kat hj durani sabak bernam

best la beb ! memang suasana kampung dowh

tapi aku rasa aku takkan pergi la homestay sebab aku pun pernah dok kampung. hehe

aku lagi suka nak pergi ke hutan taman negara or snorkelling kan. hehe

memang cool la qi dok kat homestay tuh.

paling cool sebab aku nengok makanan dia. hehe

bila aku tengok qi makan nasi ambeng, makan dalam dulang teringat masa makan nasi ambeng kat jb dulu2. nostalgia beb.

1st time aku makan memang agaklah terkejut kan. yelah.

hehe kat tempat orang so kenalah makan ikut cara orang jb kan.

hehe masa tuh kat masjid. aku punya la excited nak makan2

sekali dihidangkan dalam dulang, aku dah saspens. haha

tapi memang best la nasi ambeng….

bila tengok qi makan jemput2 goreng pagi2 pun best dowh. haha

masa dia memancing belut and then cakap pasal sup belut teringat masa aku singgah makan sup belut kat kota bharu dulu. hehe memang best. rasa mcm ikan keli je…hhe

kat kedah nyer laksa belut pun sedap gak. haha

hehe korag layan je lah last episode season 2 destinasi bajet kat bawah ok

neh season last. lepas neh aku dengar cerita destinasi bajet nak pergi asean plak. weeheee

hehe next week dah start field trip usa, qi jugak pengacara dia. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Destinasi Bajet @ 8TV : Episode 13 Season 2 – SABAK BERNAM Season Finale !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.