Destinasi Bajet @ 8TV : Episode 13 Season 2 – KUALA SELANGOR Season Finale !

semalam aku sempat tengok tv hehe

satu rumah nak tengok nana tanjung 2

sambil2 ada iklan aku sempat merampas remote tv LG baru

then switch ke channel 8TV

hehe ada season finale destinasi bajet la kat 8TV

edisi raye la plaks. ahaks

dah habis 13 episodes destinase bajet !

kudos to chi ! kudos to homegrown pics ! and 8TV !

memang cool

nantilah kalau aku balik ke KL aku akan buat review special untuk season finale neh

aku buka2 je tv tengok Qi tengah menangkap belut kat sawah… hehe

then ending dia Qi siap pakai baju raya

tak puas la plak 13 episodes kan. actually banyak lagi tempat kat malaysia yg Qi belum pegi

lepas neh dengar cerita ada destinasi bajet asia plak !

perghhhhhh best tuh kan…

project taman negar ngan tasik kenyir aku akan on lepas raya !

terpengaruh siot ngan destinasi bajet neh ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Destinasi Bajet @ 8TV : Episode 13 Season 2 – KUALA SELANGOR Season Finale !

  1. Project taman negara ngan tasik kenyir..? 😮

    Projek ape ko buat ni bro? 😛

    Nasrun’s last blog post..By: nasrun

    Reply

  2. nasrun : hehe projek jalan2 cuti2 malaysia ngan jalan2 carik makan la apa lagi. hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge