Demam Itu Membuang Dosa-Dosa Kecil Kan ? Hehe :) Nak Kena Gi Taiping Baru Kebah Ni ! Hehe :)

hari neh tetiba rasa nak demam plak

nak kena tidur awal neh. hehe

tadi dah beli panadol soluble. dah telan dah pun

hopefully esok pagi2 bangun okeylah kan

kalau bangun2 and then dunia berpusing upside down, kenalah mc kot. haha

ada sapa2 lagi blogger malaysia yang tengah demam ?

weekend neh ada mighty ducks training kat kuale lagi

coz next weekend ada tournament kat kangar, perlis

so dah alang2 training kat kuala, aku nak cuti2 malaysia sekali ke taiping

nak dok kat taiping resort. dah kali ke-3 aku dok kat resort neh

memang best. especially kalau dapat bilik mengadap pool or golf resort yang cool tuh

taiping neh sentiasa mendung. sebab taburan hujan yang paling tinggi kat malaysia neh kat taiping lah ! mungkin sebab ada bukit larut kat sinilah kan. so sentiasa nampak mendung nak hujan. ppagggiiii yyaannggg geeelaaapppp !! haha tersasul menyanyi plak malam2 buter neh. haha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Demam Itu Membuang Dosa-Dosa Kecil Kan ? Hehe :) Nak Kena Gi Taiping Baru Kebah Ni ! Hehe :)

  1. eh.. aku ingat aku salah masuk blog. hahha… kejap color itam, kejap color biru.

    tgh test2 template ke?

    fuqaha’s last blog post..End of Semester

    Reply

  2. Waaaa banner tukar-tukar la pulak. Nanti mlm ni tak payah layan blog dah brader – gi telan panadol, ubat selsema dah tu tido sampai pagi & esok ponteng keje 😉

    Shah’s last blog post..Guess where we were for dinner?

    Reply

  3. fuq : hehe saja2 je test theme lain. last2 balik ke theme asal jugak. hehe 🙂

    Reply

  4. shah : hehe baiklah doctor. hehe jumpa esok pagi di taiping pula. hehe 🙂

    Reply

  5. demam atau sihat, blog ini pasti diteruskan jua? 😛 hehe

    Reply

  6. erlena : hehee mcm tau2 adjer. haha 🙂

    Reply

  7. ala kesian nya, cepat sembuh ya…….

    Reply

  8. noni : haha tengkiu2

    Reply

  9. apa dosa yg kau dah buat ni?? hehe

    pegi beli air badak 6 botol. minum. sejokkan badan kau skit. even the kids pun i bagi air badak bila diorang demam

    get well soonest!

    Reply

  10. aini : hahah biasalah manusia kan. haha 🙂 nak pi klinik neh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge