Demam Itu Membuang Dosa-Dosa Kecil Kan ? Hehe :) Nak Kena Gi Taiping Baru Kebah Ni ! Hehe :)

hari neh tetiba rasa nak demam plak

nak kena tidur awal neh. hehe

tadi dah beli panadol soluble. dah telan dah pun

hopefully esok pagi2 bangun okeylah kan

kalau bangun2 and then dunia berpusing upside down, kenalah mc kot. haha

ada sapa2 lagi blogger malaysia yang tengah demam ?

weekend neh ada mighty ducks training kat kuale lagi

coz next weekend ada tournament kat kangar, perlis

so dah alang2 training kat kuala, aku nak cuti2 malaysia sekali ke taiping

nak dok kat taiping resort. dah kali ke-3 aku dok kat resort neh

memang best. especially kalau dapat bilik mengadap pool or golf resort yang cool tuh

taiping neh sentiasa mendung. sebab taburan hujan yang paling tinggi kat malaysia neh kat taiping lah ! mungkin sebab ada bukit larut kat sinilah kan. so sentiasa nampak mendung nak hujan. ppagggiiii yyaannggg geeelaaapppp !! haha tersasul menyanyi plak malam2 buter neh. haha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Demam Itu Membuang Dosa-Dosa Kecil Kan ? Hehe :) Nak Kena Gi Taiping Baru Kebah Ni ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.