Demam Bola Sudah Bermula – Shakira feat. Freshlyground – Time For Africa, World Cup 2010 (OFFICIAL) HD

nampaknya demam world cup 2010 sudah bermula ek

di mana2 sahaja lepas ni bermula mid june orang akan bercakap pasal world cup adjer

aku kat ISB ni seb baik la dpt tengok sekali kan

hari tu ada gak plan nak singgah ke south africa tuh sebab dah dekat je ngan sini

sekali terpaksa cancel atas sebab2 yang tak dapat dielakkan

safety reason lor. dah la passport aku ni ada chop pakistan ni kan. hehe 🙂

ikutkan hati nak je pergi sebenarnya. takpela kita round2 northern pakistan la dulu june ni ok

harap2 hotel2 kat northern tuh ada la channel worldcup kan

till then….

untuk itu kita layan dulu vclip shakira ni dulu

enjoy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Demam Bola Sudah Bermula – Shakira feat. Freshlyground – Time For Africa, World Cup 2010 (OFFICIAL) HD

  1. yayy! mmg best Piala Dunia dah datang 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    hydir : hehe semua tertunggu2 neh ok hehe 🙂

    Reply

  2. aku cadangkan layan world cup anthem..
    memang sedap giler laa..

    Reply

    KNizam Reply:

    jaws : ada link ke eh ? hehe 🙂

    Reply

  3. aritu ada tgk vc utk world cup ni kat tv yg saya suka..tp tak jumpa plak kat youtube..huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : yang mana tu eh ? hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.