Deluxe Room at Swiss Garden Resort & SPA, Balok Beach Kuantan

hehe aku dah blog pasal blogging from pool side hotel neh kan

kali neh aku nak blog pasal bilik deluxe dia plak

aku rasa aku pernah singgah la kat hotel neh dulu2

dulu hotel neh memang buruk giler. haha dah season masa tuh.

sekali baru2 neh aku sampai sini tengok2 hotel neh dah refurbished la

memang lawa la lobby dia. bilik apatah lagi kan. hehe memang cukup selesa la kan

aku dok ngan adik aku kat bilik deluxe neh. memang recommended

cuma jauh sket la ngan town kuantan. actually takdelah jauh mana. haha !

korang tengok je lah gambar kat bawah neh. malas la aku nak describe lagi kan

anyway hotel neh aku rasa lagi berbaloi drpd hyatt kuantan tuh. hehe

semuanya tersusun cam tuala muka ngan barang2 dia kat bawah neh. haha

seb baik ada mineral water free. aku memang tengah haus giler masa check in tadi

haha nak pegi parking amik mineral water kat dalam kereta jauh la plak kan.

aku suka ngan flip-flop hotel neh. memang selesa giler nak jalan

neh memang berguna la nak jalan2 kat pool or pantai nanti kan. haha

bilik dia memang best. sejuk pun sejuk. katil baru. cadar pun baru

dulu bilik dia memang buruk giler wa cakap lu. sekarang dah refurbished plak. ahaks.

masa aku sampai tuh dah nak malam. dah nak maghrib so takde la nampak luar kan

bilik aku mengadap pool. memang cool la view kat sini. kan best kalau esok tuh aku tak kerja.

aku paling suka ngan lampu sebelah katil neh

dengan corak jaring2 dia tuh. memang cool lah kan. maunyer aku rembat je. haha

lagi 2 minggu aku aka ke sini lagi. tapi tak sure la dapat ke idak bilik ngadap pool tuh

hehe another harta karun nak kena carik la kat kuantan tuh. hampeh je kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Deluxe Room at Swiss Garden Resort & SPA, Balok Beach Kuantan

  1. saya suka katil itu! best nya dapat tido kat situ kan? hehehe

    nonos last blog post..Play… Stop, Rewind and Play

    Reply

  2. nono : memang best giler. dah la masa tuh hujan. perghhhh 🙂

    Reply

  3. eh lupa nak gitau yang kita suka picture lampu yang last tu
    cool shot KNizam! caya la… ;P

    nonos last blog post..Play… Stop, Rewind and Play

    Reply

  4. nono : hehe rasa nak rembat je lampu cun tuh. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge