Deadliest Journey – Travelling Along the Road from The Remote City of Dir to The Mountainious City of Chitral via Lowari Pass

perghhhhh hangpa tengok la perjalanan dari bandar Dir ke Chitral (150 miles Lowari Pass) bawah ni

ni antara episod dalam rancangan Deadliest Journeys kat TV nun

memang scary, memang menakutkan. seriaaaau beb kalo dok sebelah tingkap ngadap gaung tuh

ni baru sket ni. hangpa belum lagi pi jelajah ke Karakoram Highway yang lagi la scary woooo

kalau aku memang tak berani la nak naik jeep ataupun multi-coloured trucks ni kan

ni antara sebabnya yang aku malas la nak pergi ke northern area pakistan via karakoram lagi

memang cukup menakutkan bro. cukuplah sekali melaluinya kan. hehe 🙂

kalau siapa2 nak ke northern pakistan melalui swat valley ataupun melalui chitral mmg akan melalui lowari pass ni

last year masa aku singgah ke northern pakistan memang nyaris2 nak melalui babusar pass

walaupun takla sehebat lowari pass, namun masih menakutkan wooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Deadliest Journey – Travelling Along the Road from The Remote City of Dir to The Mountainious City of Chitral via Lowari Pass

  1. tengok jalan pun dah mengerikan..
    apatah lagi nak melaluinya..

    Reply

  2. ya ALLAH…kesiannya tgk dorg nie…Ya ALLAH ya tuhanku ko permudahknlah hidup mrk umat2 ISLAM sedunia ini…amin

    Reply

  3. Wow…kena sponsor pun rasa macam tak semangat nak pergi kat sana, seram je nampak…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge