De Palma Inn, Kuala Selangor – A Weekend Getaway Sambil2 Tengok Kelip2 Kg Kuantan !

hari tuh kan. aku sempat stay kat de palma inn kuala selangor neh

baru aku perasan yang aku asyik buat live posting

takde pun special posting kan. hehe

aku stay 1 malam je

so x sempat la nak round the whole hotel neh

apa2 pun aku perasan hotel neh mmg sesuai la nak dijadikan weekend getaway kat kuala selangor

bilik dia pun ok, kemas dan bersih

overall kawasan dia mmg bersih. nyaman dan tenteram je

aku suka dengan design chalet diaorang

so tradisional mcm rumah melayu je kan. hehe siap bertangga lagi

hehe persekitaran pun nyaman

sesuai untuk teambuilding ke. weekend getaway ke kan. hehe 🙂

cuma banyak monyet je la.

ye la kan kalau dah ada monyet surelah dekat dengan alam. hehe

so kalau sapa2 nak pergi ke kuala selangor bolehlah dok kat sini

ni promosi percuma neh. tapi serious mmg best lah !

apa yang korang boleh buat kat kuala selangor ?

macam2 ok. aku senaraikan activities dia kat bawah neh

  • stay kat de palma inn kuala selangor yang aman damai
  • boleh tengok kelip2 kat kg kuantan or kg belimbing. serious best giler !
  • tengok tempat bersejarah kat kuala selangor
  • memanjat ke rumah api kuala selangor
  • check out species fauna terutamanya burung2 migrate kat taman alam
  • makan seafood best kat riverview restaurant pasir penambang, kuala selangor
  • rileks2 kat perkampungan nelayan pasir penambang
  • memang cool kan !

see banyak ok activities yang boleh dibuat dalam masa 3h2m sahaja

suelah korang akan penat

even destinasi bajet dah sampai kuala selangor neh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 responses to “De Palma Inn, Kuala Selangor – A Weekend Getaway Sambil2 Tengok Kelip2 Kg Kuantan !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.