Daun2 Merah Dah Mula Gugur ke Bumi

Live Update: 5 Dec ’09, 12.47pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Pagi tadi hujan, tapi x de la lebat mana
Aku perasan dah berlambak daun2 gugur kat area rumah aku neh
Dah penghujung autumn in my heart neh. Haha
Banyak la kerja gardener nanti nak kena membersihkan dedaunan yang berguguran lepas neh kan
Kalau ada kamera dslr kan best
Boleh buat collection gambar islamabad masa musim luruh kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Daun2 Merah Dah Mula Gugur ke Bumi

  1. salam bro, nanti kalo ko ader dslr sibuk lak snap sana snap sinih, maner ader maser nak update blog nih.. ekeke

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe mana ada en_me saya kan blogger live updater. hehe 🙂

    Reply

  2. mr knizam..mcm mana ko buat…masa aq nk ambik copy gambar dalam blog ko ni..pasal org pompuan yg bunuh ank kucing tuh lah…tak boleh dia keluar ha…nak ambik apa tuh..kasi tau ko dulu kalau nak ambik gmbr tuh..mcm mana ko wat..ajar skit.x nak ksi org lain copy entry aq..huhuuh

    Reply

    KNizam Reply:

    cyberboy : hah. x paham la. hehe 🙂

    Reply

  3. hntar koment kt myblog ye

    Reply

    KNizam Reply:

    cyberboy : sungguh beta x paham apa cerita ni eh ? explain sket ya 🙂

    Reply

  4. huhu silp anta kt blog knizam huhu sory2

    Reply

    KNizam Reply:

    cyberboy : haha hengatkan amendelah tadi kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge