Dates/Nuts, Mango & Vanilla Gelato | Gelato Affair, Gol Market | Islamabad, Pakistan

Live Update: 20 Jul ’11, 10.11pm PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

dah lama tak singgah ke gelato affair ni kat gol market
hari tuh singgah dengan member gelato plak takde
seb baik kali ni ada plak hehe
ni je la tempat nak lepak sambil2 makan aiskrim ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Dates/Nuts, Mango & Vanilla Gelato | Gelato Affair, Gol Market | Islamabad, Pakistan

  1. sedapnya… hmm.. lama dh x makan aiskrim, kena masuk wish list ni. 😀

    Reply

  2. nyum nyum!
    btw, kenapa tak gune theme TwentyEleven? Lebih kurang theme ni je 😀

    Reply

  3. hoho..lama dah tak dengar cerita ko..masih kat luar malaysia ka??

    Reply

  4. sedap tak aiskrim kat sana?
    ada rasa rempah2 gak ker?…hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge