Dari Sinar Mata – Bumiputra Rockers (BPR)

perghhh layan dowh lagu neh

memang best giler.

tambah best sebab ada filem rock mamat khalid. hehe

Keunggulan cinta dari sinar mata
Yang bergelora
Hati ditaman berbunga
Satu impian satu harapan
Sudah pasti ada sebaliknya
Satu rahsia

Engkau di mataku adalah cahaya
Perjalanan ku
Terang menyuluh segala
Yang tersembunyi
Lama kucari
Sudah pasti ada jawapannya
Kemungkinan itu

Datang hampir senja sedang aku
Merangkak dan kehausan cinta itu
Kau hulur tangan mu
Membawa ku ke atas semula
Berdoalah aku kesyukuran
Tercantum cinta jadi satu
Biar ku tebus segalanya
Agar di teman cinta yang suci itu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Dari Sinar Mata – Bumiputra Rockers (BPR)

  1. Dengar lagu ni, rasa 20 tahun muda. ❗

    Reply

  2. old skool!BPR rawks!

    Reply

  3. wahh best2….sempat gak aku berkaraoke jap tadi…hehehe

    Reply

  4. Cool beb..BPR..ader lagi satu lagu BPR yg jarang kuar…tajuknyer…Dendam Cinta Seusia Dunia…mmg layan lagu ni bro…

    Reply

  5. selinap : hehe dah tua ko ek. hehe 🙂

    Reply

  6. 26 : hehe tu la kan. sedap lagu neh 🙂

    Reply

  7. kazdo : hehe sempat ko layan karaoke ek … hehe 🙂

    Reply

  8. chuckiesd : hehe aku pun ada lagu tuh. hehe cool !

    Reply

  9. bestnyerr dah lamer tak dengar lagu tewww.. goreng beb gorenggggs

    Reply

  10. wa..lam atak layan lagu rock kapak nih….

    Reply

  11. wa..lama tak layan lagu rock kapak nih…. 😀 😀 😀

    Reply

  12. en_me : en_me sure banyak kenangan rock kapak kan. hehe 🙂

    Reply

  13. mrgbum : hehe best kan layak rock kapak sekali sekala. hehe 🙂

    Reply

  14. waktu tengah sedih, patah hati, putus cinta dan lain-lain lagi memang cool dgr lagu mcm nie…. 😥

    Reply

  15. noni : hehe tapi lagu neh sedap la. suara mantap. hehe 🙂

    Reply

  16. mat4nira : hehe tu la kannnn hhe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge