Dapatkan “Cash Rebate” RM625 Untuk Petrol Anda di “POS Online” daripada POS Malaysia Bhd !

aku dah agak dah mesti ada online version punya

haha tak sesia aku melancarkan mogok malas tak mau ke pos office nak claim cash rebate neh

cayalah pos malaysia ! mcm ni lah perkhidmatan yang cekap kan

mmg takde masa beb nak pegi post office (walaupun ada masa nak pergi lowyat! haha)

sapa2 nak claim via online boleh click ke pos online

memang senang giler. register kejap. pastu terus boleh claim

dia cakap akan bank in dalam akaun bank korang secepat yang mungkin

aku nak tengok berapa cepat diaorang nak bank in ni nanti. huhu 🙄

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Dapatkan “Cash Rebate” RM625 Untuk Petrol Anda di “POS Online” daripada POS Malaysia Bhd !

  1. Pingback: negaraku.net

  2. Soo much easier now inst it! I had to Que man..trust me,no fun doing that!

    Reply

  3. abi : yap! so cool. can’t wait to get my money. hehe :mrgreen:

    Reply

  4. wah bagus la camni

    thanks for the info 😀

    Adila’s last blog post..Tee arrived!~

    Reply

  5. adila : hehe no prob ➡

    Reply

  6. dah dapat ke?

    Reply

  7. syid : yep dah dapat and dah habis pun duit tuh. hehe 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge