Dapatkan “Cash Rebate” RM625 Untuk Petrol Anda di “POS Online” daripada POS Malaysia Bhd !

aku dah agak dah mesti ada online version punya

haha tak sesia aku melancarkan mogok malas tak mau ke pos office nak claim cash rebate neh

cayalah pos malaysia ! mcm ni lah perkhidmatan yang cekap kan

mmg takde masa beb nak pegi post office (walaupun ada masa nak pergi lowyat! haha)

sapa2 nak claim via online boleh click ke pos online

memang senang giler. register kejap. pastu terus boleh claim

dia cakap akan bank in dalam akaun bank korang secepat yang mungkin

aku nak tengok berapa cepat diaorang nak bank in ni nanti. huhu 🙄

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Dapatkan “Cash Rebate” RM625 Untuk Petrol Anda di “POS Online” daripada POS Malaysia Bhd !

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.