Dan Sebenarnya – Yuna @ Live Unplugged @ Hot.fm AM Crew

aku rasa dah pernah letak lagu yuna neh

tapi kali neh special sket sebab live (unplugged) kat hot.fm hari tuh

hehe best siot !

oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Dan Sebenarnya – Yuna @ Live Unplugged @ Hot.fm AM Crew

  1. Yuna punya suara memang mantop sekali…
    tak yah masuk rancangan realiti pun leh popular..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : best siot live kat hot fm ni kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. Sedap lagu-lagu dia ni. Berbakat besar sebagai artis. Boleh menyanyi dan tulis lagu. Hebat bermain muzik.
    Tiap-tiap hari dodoikan aku tido. Hehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    inertz : tu la kan. memang sedap la suara dia ni. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. selamat la suara aku tak sedap bro, kalau sedap..nanti kuar “Yuna feat Ferik” hehe, dah la cute! Aum!

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : hehe aku tunggu tuh ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. best2!
    muka dia comel je

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe tu la kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. Sebenarnya kan… lagu ini dia cipta masa aku couple dengan dia dulu. Aku tak boleh dengar lagu ni sekarang….

    okey, aku nak keluar pergi 7eleven kejap

    Reply

    KNizam Reply:

    alif : yag tuh aku tau. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. aku mmg dah lama sokong yuna dari belakang. sebab dia punyai kriteria seperti aku iaitu menulis lirik, mencipta lagu, menyanyi sambil bermain alat muzik.

    masa bujang sebelum tido pasti aku hiburkan diri sendiri dengan bermain gitar dan menyanyi. menghiburkan!

    masa baru berkahwin pun hiburkan orang umah sekali. byk juga lagu dicipta untuknya dan bekas-bekas tunang sebelumnya.

    cuma aku tidak memanjangkan hobi aku untuk diperjuangkan.

    apa pun tahniah yuna!

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe tuh la kan. cool giler suara dia. aku dah muak ngan reality tv. haha ko pun berbakat gak eh. apa lagi upload lah satu lagu youtube. ntah2 ko boleh jadi famous cam yuna. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. hebat!
    tak perlu rancangan realiti untuk jadi popular.
    janji kepuasan sendiri menyanyi lagu ciptaan sendiri.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcuserz : hehe tu la kan. ni baru real artiste boleh buat lagi boleh nyanyi live lagi. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. Lagu yuna nie memang best, simple and boleh layanlah…. nie yang kita cari kat malaysia asyik reality tv aje. And one thing lagu nie dah berkumandang kat radio singapore, gerek seh . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : yep yuna mmg cool giler ah. hehe ๐Ÿ™‚ gereeekkkk di warna yeay! hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. tetiba aku rasa nak hantar wakil meminang Yuna.. ๐Ÿ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : wokay jgn lupa hantar kad kat aku ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. aku rasa sejak budak AF nyanyi lagu ni yuna semakin popular…betul tak?

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : actually dah glamer masa yuna mula2 keluar dalam the hoppers dan ahli muzik kat 8tv lagi. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. aku paling suka oarang melayu macam yuna sebab berjaya tunjuk kebolehan sendiri. anda berpotensi dalam music so go on babe..
    aku doakan ko berjaya dalam karier…..

    kekalkan apa yang ada dan tolong jangan rosakkan maruah bangsa kita.

    yakin bolehhhhhh

    Reply

    KNizam Reply:

    jj : ya aku pun suka dengan style dia. sempoi. buat lagu sendiri. semua sendiri. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge