dah terhantuk baru nak tergadah

they say dah terhantuk baru nak tergadah kan. all these while pun mmg semua bus drivers bawak laju giler esp waktu malam. tapi semua orang buat pekak je kan. sampai la dalam 20 dah mati last tragic bus accident.

then mula la macam2 cadangan datang kan.

ada plak yg cadangkan supaya guna train untuk long distance travel.

hello!

kalau train tu effective & efficient xpe la jugak kan.

tension deh aku! 🙁

aisey. teremo la plak pepagi ni kan. hehehehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “dah terhantuk baru nak tergadah

  1. do u remeber back then, years back kes bus naela/naila… series of accident…

    tu zaman i pun still form 3/4 tau…
    tak abih2

    Reply

  2. kawaii : yep that naila case. senyap je kan

    Reply

  3. lepas ni akan senyap lagi… sehinggalah eksiden lagi..

    Reply

  4. marvinlee : tu la pasal kan

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge