Dah Start Order Kueh Raya Ek



Dah Start Order Kueh Raya Ek, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe kat mana2 sekarang neh dah mula nak order kueh raya ek
Bz la makcik2 amik order kueh raya
Siap sample semua sekali kan
Boleh la kalau nak rasa sekali kan
Kalau bulan puasa nanti x merasa la. Haha
Aku mmg kureng layan sket kueh2 raya tepung based neh
Aku suka yg garing2 dan rangup2 adjer. Hehe kerepek ke kan
Eh microwave oven kat rumah tuh boleh ke buat kueh raya ek ?
Haha nak cubalah nanti. Hehe
Aku akan namakan dia kueh raya knizam hantam keromo cornflakes 1malaya.
Orang lain letak cornflakes, gua pun nak la. Haha
Gua x amik order ok. Ini utk domestic consumption sahaja ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Dah Start Order Kueh Raya Ek

  1. aku dah start tolong wife promote biskut raya

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : hehe ko mmg pantas la. masyukkk tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. sejak aku sakit, tiada lagi dengar makcik-makcik jual kuih kat opis he3. tapi rindukan suasana tersebut dimana aku menjadi tester utama ha3.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe tak lama ko akan dengar balik la kan. semoga dapat kerja idaman ko. hehe 🙂

    Reply

  3. awal2 org dah order sarang semut, nampak gayanya tak tidur malamlah nie

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : haha susah wooo buat kueh raya neh kan. penat pun penat. jangan hangit dah la. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.