Dah Pernah Jenguk Ke VideoLumpur.com ?

hehe masa aku jalan cari pasal blog terhebat malam tadi

aku terjumpa dengan blog neh

nama dia je dah menyebabkan aku terpaksa menjengah ke serambi blog

p/s aku suka la ngan design logo cool dia !

– – – – –

videolumpur ?

what a cool name kan.

combination of kuala lumpur dan video

haha blog neh pasal video2 yang berlaku kat KL lah

aku pun x surelah sapalah kaki upload youtube and then paste back kat sini

tapi aku rasa ni semua kerja2 pekerja2 kat KLUe lah kan. hehe

sebab ada banyak iklan2 KLUe kat sini

sure banyak design2 cool lepas neh kan. hehe 🙂

whateverlah labu !

haha

At Videolumpur, we search for the best (relatively speaking) clips we can find that highlights what’s hot, silly and newsworthy in the mega-cluttered world of online videos. Have a video clip we should feature? Mail us at info@videolumpur.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Dah Pernah Jenguk Ke VideoLumpur.com ?

  1. hehe. site tu memang cool la. design kemas, video pulak best2. ahaha =)

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe tuh yang cool kan. simple adjer. hehe 🙂

    Reply

  2. design die simple n kemas…memang sedap mata memandang walaupun kaler hitam..hohoho

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : hehe tuh la kan. kalau aku surelah dah terbuat serabut design hitam. ehhe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge