Dah Lama Tak Shoot Macro Macam Ni | iPhoneography Adventure Trail | Islamabad, Pakistan

Live Update: 15 Mar ’12, 10.19pm PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

Dah lama pula tak tangkap gambar ala2 makro sebegini. Tadi sempat download apps iPhoto, not bad juga apps nya kali ini. Tapi camera+ masih lagi terbaek sebab senang nak guna dan mudah. iPhoto macam agak kompleks walaupun tak sekompleks Photoshop apps kan. Tapi best juga main2 dengan apps ni. Tengok kat instagram pun banyak gambar yang lawa2 kat sana, walaupun pakai iPhone je kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Dah Lama Tak Shoot Macro Macam Ni | iPhoneography Adventure Trail | Islamabad, Pakistan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.