Dah Lama Tak Menjenguk ke Pavilion Yang Sesak Giler Neh Kan

Live Update: 26 Apr ’10, 2.57pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku pun dah lupa bila la last sekali aku singgah ke pavilion neh
dulu mmg selalu dtg sebab nak makan j co donut yg lembut giler
kali ni nak singgah ke mac apple epi centre la
singgah makan sekali kat sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Dah Lama Tak Menjenguk ke Pavilion Yang Sesak Giler Neh Kan

  1. salam bro.. wooo dah balik Malaysia senyap
    senyap je eh.. hahaha.. hampes giler~

    Reply

    KNizam Reply:

    man : senyap ke mende. penat aku update fb ngan twitter. satu pun ko x comment. haha 🙂

    Reply

  2. kat Malayia dah? weewit, yang “From:” tu paling tak tahan. hahha

    Reply

    KNizam Reply:

    zala : haha jangan marah. hah a:)

    Reply

  3. x pernah gi pavilion lagikk, walopun sepelaung jer dari ofis me, ikiki

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : tu dia sepelaung je ek hehe 🙂

    Reply

  4. Sama bro, kalau boleh memang tanak jejak kaki sana..aku ni jenis malas nak turun town..serabut!jem!

    Reply

    KNizam Reply:

    pisangpanas : hehe jangan malas2 ok hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge