Dah Lama Plak Tak gi Car Wash

Hehe tetiba rasa nak basuh kereta la
Kali neh aku nak basuk kat KKClub Taman Melawati
Hehe ada 2 kereta nak kena basuh dowh.
Takpe kita mulakan ngan kereta cream ni dulu. Then baru aku bawak kereta silver. Hehe
Ingatkan ada car wash girl
Sekali takde daaaaaa. Hampeh je. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Dah Lama Plak Tak gi Car Wash

  1. mat bangla…pun mat bangla…
    layan kan aja.

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : hehe tu la kan. 🙂

    Reply

  2. nk cari fafau la tuu

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : wahhhh peminat fafau ke zamzon hehe 🙂

    Reply

  3. car wash skrg suma bangla je..
    tapi kalao nak wat bisnes gadis cuci keter, mesti laris. tapi mesti penat diorang. haha

    ada ke pompuan cun nak keje tu?

    Reply

    KNizam Reply:

    myadlan : hehe mmg takde pun rasanya kan. hehe 🙂

    Reply

  4. ammvoiii banyaknyerr kete abang knizam ittewww..

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : dua je en_me. en_me ada 4 kan. hehe 🙂

    Reply

  5. kalau dah ade dua tiga kete cam bro mmg kena antar car wash…nak basuh sendiri ….jenuh laa…

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : tu la pasal kan. jenuh la aku nak membasuh dua2 kereta neh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge