dah lama la x baca ujang neh!

hehehheh balik2 entries pasal makanan ngan sesi jalan2. heheheh so sekarang kita divert sket posting ke arah pembacaan nasional plak.

aku dulu2 masa mula2 ujang keluar memang peminat fanatik ujang neh. every keluaran aku beli. tapi semenjak brader ujang blah, aku dah tak minat dah ujang. quality pun dah makin kurang la kan. dulu2 ada banyak gak kartunis yang aku minat kartun2 dia. macam sireh ngan edisi student life, gayour ngan rockers nya, ayie ngan aku hidup dalam blues, petai yang lawak selamba, kobis yang kelakau giler, duku yang ada rambut pelik2 tuh dan banyak lagi la. kartunis dulu2 suka guna buah2an tempatan kan. hahahahaah

tapi kali neh haku hanya akan beli ujang kalau dekat puasa or raya je. nakkan edisi bumper diaorang. tapi quality lawak mmg hampeh la kan. naper la diaorang x improve2 neh. takkan nak tunggu aku buat design graphic kot. hehehehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “dah lama la x baca ujang neh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.