dah lama la x baca ujang neh!

hehehheh balik2 entries pasal makanan ngan sesi jalan2. heheheh so sekarang kita divert sket posting ke arah pembacaan nasional plak.

aku dulu2 masa mula2 ujang keluar memang peminat fanatik ujang neh. every keluaran aku beli. tapi semenjak brader ujang blah, aku dah tak minat dah ujang. quality pun dah makin kurang la kan. dulu2 ada banyak gak kartunis yang aku minat kartun2 dia. macam sireh ngan edisi student life, gayour ngan rockers nya, ayie ngan aku hidup dalam blues, petai yang lawak selamba, kobis yang kelakau giler, duku yang ada rambut pelik2 tuh dan banyak lagi la. kartunis dulu2 suka guna buah2an tempatan kan. hahahahaah

tapi kali neh haku hanya akan beli ujang kalau dekat puasa or raya je. nakkan edisi bumper diaorang. tapi quality lawak mmg hampeh la kan. naper la diaorang x improve2 neh. takkan nak tunggu aku buat design graphic kot. hehehehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “dah lama la x baca ujang neh!

  1. dulu kita suka baca gila2… sekali bila bro ujang tu buat majalah dia sendirii… mmg tinggal terus gila2 tu…

    tapi mmg ye lah… quality dah ko since dok bwh MOY ni…

    kartunis baru tak sinis, tak natural lawak dia…
    but cd tu nampak cam menarik je…kita pun beli bumper issues je

    Reply

  2. Ada lagi ker Majalah Ujang ni? Jarang nampak kat kedai pon.??
    Hmm.. mungkin aku cari kat kedai basikal.. pasal tu tak nampak.. but serious dowh.. ada lagi ker??
    Dulu masa sekolah menengah aku fanatik majalah Ujang ni.

    Reply

  3. kawaii : dulu ujang berkualiti sket, tebal kulit dia

    suefami : ada la. cuba carik edisi bumper puasa. sure jumpa nyer. hehehehe

    Reply

  4. aku sejak aie keluar ujang aku dah malas beli…ini kerana aku minat baca ‘aku hidup dlm blues’ tu..

    Reply

  5. chot : aku pun suka ngan artwork aku hidup dalam blues. sireh nyer kartun pun ok gak 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge