Dah Lama La Tak Singgah CH



Dah Lama La Tak Singgah CH, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Adoyai rindu la plak nak pegi cameron highlands kan
Last sekali aku pergi masa 2006
Memang best giler siot
Stayed kat rossa passadena brinchang
Mmg sejuk giler. Byk makan strawberry siot
Semua kedai teh aku minum
Semua scones dah makan. Perghhhhh heaven siot
Rasa nak pergi ch balik la. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Dah Lama La Tak Singgah CH

  1. Bestnye bro.. aku tak sempat ke CH. Masa posting di semenanjung dulu ada plan nak ke sana. Tapi tetiba je kena posting ke Sabah. Mungkin lain kali.

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : wahhh bestnyer sabah baahhhhh 🙂

    Reply

  2. Tapi skang orang kate CH skang dah kurang sejok….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : haah la kot sebab dah banyak bangunan kat sana kan. apa2 pun aku rasa still sejuk sebab hotel takde aircond kat sana. hehe 🙂

    Reply

  3. dah pernah pegi tapi time tu kecik lagi. aku tak kenal pun ha3.

    bilalah aku nak pegi kesana.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe aku baru je pergi. 2006 masa tuh. best giler. semua tempat minum teh aku pergi. haha jakun giler masa tuh tau. hehe 🙂

    Reply

  4. memang best bro.. rasa tak nak balik sarawak lagi.. hihi..

    Reply

  5. mus : hehe sarawak la satu2 negeri aku belum sampai lagi. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.