Dah Dengar Pasal 15Malaysia Short Film Festival 2009 ?

perghhhh x sangka plak aku ada 15malaysia short film festival 2009

online release short film plak tuh dowh

siap ada award segala bagai ok. hehe best2 kalau nak layan neh

hehe salah satu filem dia dah release semalam

dia akan release every 2-3 days la kot kan

filem yang pertama mcm yang kat bawah neh

tajuk dia – potong saga

kalau nak tengok full schedule click kat sini ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Dah Dengar Pasal 15Malaysia Short Film Festival 2009 ?

  1. wakakaka, syok2! Lawak gile..

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : best2 la short film. mmg kelakar giler. haha 🙂

    Reply

  2. tak leh blah tul potong saga.. potong rambut dah la.. last film drpd Yasmin pun dah kuar.. “chocolate”

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : haha tuh la kan. message dia simple adjer sebenarnya. haha 🙂

    Reply

  3. taxi driver nnti ade menteri berlakon…
    ngn beberapa short film lain…

    kreatif kan??

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : tuh la. aku perasan ada menteri kesihatan ke sapa ntah. cool giler ah. hehe 🙂

    Reply

  4. idea yang menarik! malaysia perlukan lebih banyak idea2 menarik camni!

    Reply

    KNizam Reply:

    wanmwa : hehe tuh la kan. best woooo short film. tambah2 kalau camera angle cun kan. hehe 🙂

    Reply

  5. adeh sakit perut aku ha3

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : haha aku pun gelak giler masa tengok hari tuh. memang cool giler kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.