Dah Beli Ke Buku “Yakjuj & Makjuj Bencana Di Sebalik Gunung” ?

hehe festival membeli belah buku terlah bermula minggu ni

ntah kenapa banyak siot buku aku dah terbeli. terbeli ok

nak perpustakaan. eh silap kutubkhanah mini la kat rumah aku neh

biar bila korang datang nampak mcm ala intelectual sket kan

sambil2 tuh boleh la amik gambar berlatarbelakangkan library aku

ala mcm la x biasa amik gambar seposen camtuh kat kedai gambar berhampiran kan

so yesterday dowh style amik gambar mcm tuh

– – – – –

dem. apsal aku cerita pasal so yesterday amik gambar neh

gua nak cerita pasal buku Yakjuj & Makjuj Bencana Di Sebalik Gunungย  neh la !

haha actually nyer gua belum baca lagi la buku neh

so takde review la kali neh

nanti la kalau gua dah habis baca, 2010 agaknyer

nanti gua review ok.

till then. cow cin cau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 responses to “Dah Beli Ke Buku “Yakjuj & Makjuj Bencana Di Sebalik Gunung” ?

  1. woooo… menarik tajuk buku.. dh beli ke?? serious pasni nak beli kat mana??!?!?!

    Reply

    KNizam Reply:

    sham : cekidaut kat mph pun ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. tajuk macam menarik jek.. cepat2 la abeskan.. leh review…

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : haha banyak lagi book list tengah que nak kena baca neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Haha, yang penting ada niat nak baca dan beli dulu. Ye tak bro?

    Reply

    KNizam Reply:

    mudin : tu la kan. beli la dulu. baca kemudian. kalau x beli bila la nak baca kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. bestnya. kena cari jugak nih.

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe tajuk buku pun best kan. cover cool. terus aku cair nak kena beli. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. wah best ni.. antara buku yg aku amat minat baca.. yakjuj makjuj…

    Reply

    KNizam Reply:

    killvearn : hehe hengat ko minat torrent adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. Buku ni memang mesti dibaca tapi perlu ada kesabaran sebab panjang lebar tapi sangat informatif

    Reply

    KNizam Reply:

    denai : hehe buku2 mcm neh ada gambar. seb baik la kan. kalo tak surelah akan bosan giler nanti. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. bro nizam nanti jgn lupa cari buku “Dajjal akan muncul dari kerajaan di segi tiga bermuda” karya Muhammad isa daud..best tol buku tu rupayanya dajjal dah ada dari zaman nabi musa lg tgh tunggu nak keluar je skrg..

    Reply

    KNizam Reply:

    ariey : hehe wokay. cover menarik ke idak ek ?

    Reply

  8. den baru order buku ni..ngah tunggu nak sampai ke muka pintu.banyak cerita menarik disebalik cerita yakjuj makjuj ni disamping cerita dajjal laknatullah.

    well,kalu dah abih baca jgn lupa bagi rebiu.

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : hehe x sempat la nak baca. bz plak minggu neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. Assalamu’alaikum. Nak tanya lah kat mana saya boleh dapatkan bukku2 ni? Sangat berminat. Saya juga ada baca buku ‘Dialog dengan Jin Islam’, memang best.

    Reply

    KNizam Reply:

    cempaka : kat mph pun ada ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. sy tgh baca buku ni. baru separuh. Susah sikit nk faham. Kena byk kesabaran..hehe.Selamat membaca ye.

    Reply

    KNizam Reply:

    gdiz : wahhh bagus2 ya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. Assalamu’alaikum….

    Salam ziarah :)Aku tengah cari2 cover buku ni, nak review ๐Ÿ˜€ belum habis baca sebetulnya, saje nak berbagi dengan kawan2 kat Indoneisa ๐Ÿ™‚ aku copas gambar kat atas tu boleh tak? huehehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    anaz : wokay saja ya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. Dah beli, xbce langsung ๐Ÿ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    anaz : saya pun tak sempat nak baca. tertinggal kat msia hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. Aku rase khan, aku butuh mase lame nak bce buku nie, sebab, tebal giler pastu, butuh pemahaman ๐Ÿ™

    Reply

    KNizam Reply:

    anaz : susah ke nak paham ek hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. penulis buku tu, sdh terbitkan skuel kedua, tajuk “ALEXANDER adalah Zulqarnain” (AAZ), sila tengok
    http://pts.com.my/index.php/buku/alexander-adalah-zulqarnain/

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge