daging salai masak lemak

sedang asyik melayari laman2 blog tadi, terjumpa satu blog yang memaparkan daging salai masak lemak. ermmmm sedapnya. kena cari juga restoran ni kat mana. dengar cerita dekat dengan raintree kat ampang.

silalah klik di sini untuk melihat lebih banyak gambar daging salai masak lemak dan membaca blog yang saya jumpa tadi ya 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “daging salai masak lemak

  1. I know this shop! Memang power masak lomak dia. Kalau dari Bulatan Pandan, you drive macam nak pergi Kg Pandan. Driva past Naza showroom (sebelah kanan jalan) yg kat Desa Pandan ready to slow down and dalam 300-500 metre lepas tu Restoran Kak Rose 911 ni sebelah kanan (ada pokok mangga di depan bangunan kedai). Selamat mencari & mencuba!

    Reply

  2. thanks dadoffour. i will definately visit this place very2 soon

    Reply

  3. Naza showroom is sebelah kiri and not kanan. Silap tuh!

    Reply

  4. wadah_islamiah

    tak silap managment derang dah buat tempat parking baru kan? kat depan kedai tuh…i think 3 or 4 cars muat la….kalu susah nak parking. baru pegi ari tuh, mmg sedap daging salai derang.

    Reply

  5. saya belum sempat nak pergi lagi. kat area tu dengar cerita mmg selalu jam. nanti la kalau saya pergi, saya bagi comment dan gambar2 sekali

    Reply

  6. atcually..management die dah bukak parking baru lagi….yg opposite kedai and sebelah die….parking kat tepi jalan ok gak…..naik je bendul tuh…

    Reply

    KNizam Reply:

    yasae : owh kena pergi neh kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge